Silenci i presentació del llibre

El silenci al blog serà llarg. M'he posat una data per tornar a escriure articles amb certa regularitat i així no haver d'estar pensant constantment que no hi escric i que el tinc abandonat. Senzillament l'abandonaré. Literalment. Fins el dia 1 de juliol del 2010 no tornaré a escriure al blog. Llavors tornaré amb periodicitat, si puc cada dia, sinó cada dos ,i com a molt cada tres. Més que res perquè una de les gràcies d'un blog és que estigui viu, que hi hagi un dinamisme regular, i ara mateix, em veig incapaç d'aconseguir-ho durant un període llarg de temps per diferents motius que només importen a la meva dona i els meus tres amants.
De totes maneres, abans de marxar quatre mesos de vacances, m'agradaria fer una mica de propaganda de mi mateix. El dimecres 3 de març a les 8 del vespre, el meu amic Toni Cassany presentarà el meu primer (i últim?) llibre a la Llibreria Empúries de Girona. Es diu Problemes i són un recull de relats escrits fa un any i mig i que alguns d'ells han estat penjats en aquest blog per veure quina reacció suscitaven. L'ha editat Cossetània i la veritat, és una edició ben feta. Estimat seguidor del blog, amb el llibre i el desig de veure't ben aviat, ja sigui a la presentació o el divendres sant mentre porti la cara tapada, et desigo un molt bon quatrimestre. Recorda: Ens veiem el dia 1 de juliol. Si t'avorreixes tens 416 articles per anar mirant. Una abraçada plegada de problemes sense importància.
Frank
PD: Si mai llegeixes el llibre fes-m'ho saber, em farà il.lusió.

Comentaris

Anònim ha dit…
no sóc més que un dels tants alumnes que tens que llegeixen tot sovint els teus tant maravellosos com carismàtics articles.
Però em sembla que paro en nom de tots els teus "adoradors" quan et dic que trobarem a faltar el teu tant peculiar com inefable que ens fa la vida una mica més entretinguda gràcies a aquest fantàstic bloc.
Espero que les coses et surtin bé.
I moltíssima sort amb el teu llibre!

M'abstindré d'identificar-me per tal d'evitar represàlies per part dels meus col·legues d'escola.
The Spanish One ha dit…
tot i que la persona que ha escrit el comentari de dalt li ha faltat un rubianesc: '¡pero qué bien hablo, cojones!' ho subscric totalment. molta sort amb el world tour que faràs amb el teu llibre!
firmat: un tiu que està massa vagu per tornar a la vida el seu blog
Ignasi ha dit…
Frank, als bons escriptors els importa una merda fer esperar els seus àvids lectors.

No ets una prostituta que balla al "tocador" del cafè-piano d'en Rick, quan tornis estarem allà com si fos ahir.

Fins aviat i no em decepcionis més siusplau.
Kasal ha dit…
Educada manera de deixar-nos a tots orfes de la teva prosa selecta i fer-nos arrossegar com llimacs a la llibreria més propera a la recerca de la metadona literària que ens farà passar el mono fins que arribi la calor de l'estiu.
Per sort en tinc cada dia molt a prop i podré gaudir de la teva companyia.
Em pots deixar la còpia del teu llibre degudament dedicada i signada a sobre la meva taula del despatx o a la guixeta. Prometo posar-la a la mateixa prestatgeria que guarda tota l'obra de Quim Monzó, a veure si la cosa s'encomana i acabes sent el segon nobel català.
Sort, salut, Domingo i drets d'autor. El dia 30 de juny anem a fer unes cerveses per trobar temes pel blog?
Salut!
Xavi ha dit…
Una llàstima! Si ja s’han fet llargs 15 dies sense nous posts abans de posar-se al llit, no sé i aguantarem 4 mesos... Enhorabona pel llibre!

Ens veiem al juliol al blog! però abans m’hauras de dedicar un Problemes...

Molta sort!

x a v i
PP ARXER ha dit…
Estas llempat. Per no quedar en ridícul, em limitaré a felicitar-te.
felicitats frank.
Xavi de la Fuente ha dit…
Se't trobarà a faltar..! Però que hi farem? Si ha de ser per una bona i noble causa... Serà dur esperar tants dies els teus articles, que arribaran en època de calor per refrescar els nostres caps atrotinats...
xavi.
pd. guarda'm un exemplar del teu llibre, i per setmana santa ( si vols, durant la processó ) me'l dones!! una abraçada!!!
Breo Tosar ha dit…
Enhorabona, col·lega! On el puc comprar? Una abraçada tarragonina!
Totti Bayer ha dit…
Awesome!!

Doncs jo de moment estic llegint el llibre però no el podré pas allargar 4 mesos,que hi farem!!

Segur que el dia 1 de Juliol tornés per on has sortit, la porta gran!
De fet diu molt d'un blog poder parar-lo 4 mesos i tornar, això vol dir que és fantàstic!

Gràcies per lo dels amants, no sabia que en tinguessis 2 més,jeje!

Ens veiem brother!
Toni Cassany ha dit…
Frank: com t'entenc!! Feia 4 setmasnes que no entrava ni al meu ni a cap bloc. El primer reencontre ha estat per a tu i el teu espai i resulta que llegeixo un post de comiat. Jo em disposo a escriure sobre Delibes. Avui he llegit la primera crítica que li van fer pels seus xipressos i la seva ombra allargada. Li van dir una cosa que em va fer pensar molt en tu: en este libro late un novelista. En els teus problemes, també. Ànims!
Iron ha dit…
vaja, això si q és tota una sorpresa. Miraré a veure si el trobo per Sant Jordi. Felicitats!!

Entrades populars