Per què vull que l'Espanyol baixi?

Primer de tot per una qüestió d'higiene mental, o sigui, ens estalviem durant any patir el risc que estiguin durant unes jornades en zona europea i s'autoanomenin com un equip, que amb poc pressupost i jugadors de la cantera, aconsegueix l'èxit esportiu. En segon lloc per justícia, un club que no és capaç de veure que els projectes dels entrenadors com Lotina, Valverde i fins i tot diria el de Márquez, estan per sobre d'egos individuals que no entenen el significat d'ego perquè segons ells no saben alemany, com Tamudo, De la Peña o Luis Garcia, es mereix la penitència d'estar un any al purgatori per poder reflexionar. En tercer lloc perquè hi ha una part de l'afició que sempre ha mostrat un odi brutal cap al Barça, i per tant, serà bo que durant un any s'afoguin en la seva pròpia bilis en els camps d'equips de segona categoria. En quart lloc perquè tinc ganes que vinguin a Montilivi, un camp que és la casa del gos comparat amb el que serà l'estadi més bonic de la categoria Adelante y Atràs: Cornellà. En cinqué lloc perquè d'aquesta manera ens assegurem que no guanyin al Camp Nou durant dos anys seguits. I en sisé lloc perquè la vida sempre t'acaba portant on et mereixes, i deixant a banda les qüestions sentimentals, l'Espanyol, per la seva gestió esportiva, es mereix baixa a la Segona Divisió A.
Només em sap greu per una cosa: els aficionats de l'Espanyol (que són molts) que són pericos de cor i que veuen la rivalitat amb el Barça com això, una rivalitat sana que no enconbreix un madridisme militant. Per aquests, desitjo que només estiguin un any a Segona.

Comentaris

MaNeL ha dit…
"un camp que és la casa del gos" <---- JAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJA!!!
Rafel Fàbrega ha dit…
us imagineu estrenar el camp de cornellà amb una victòria del girona a la primera jornada?? millor que calli perquè em poso calent..
Anònim ha dit…
Després de llegir aquest "article", només puc demanar-vos perdò per haver-vos guanyat un any més, i a sobre al Camp Nou. Perdoneu de tot cor, ja sabeu que ens caracteritzem per l'antifutbol, i que a més us hem guanyat perquè sóm uns madrilistes i moltes altres coses acabades en "istes".
Només afegeixo, que l'Eto'o sap menys idiomes que en Tamudo, que dius tu. Bé, dius que l'Espanyol odia al Barça, però tu fas exactament el mateix que acuses: manifestar el teu odi cap a l'Espanyol, que és un equip català, tant o més que el Bar$a i, per cert, l'Espanyol té més jugadors catalans que nel Bar$a.
Per últim Visca l'Espanyol!!!
Anònim ha dit…
Joan, pots tenir tota la raó del món, pero no em negaràs que l'espanyol és, actualment, un equip mediocre, el qual es confia senzillament per tenir un bon inici de temporada. Crec que aixo es el q la condemnat, la superbia i la vanitat amb què l'espanyol ha volgut jugar aqest any la lliga. Cada any, com ve s'ha dit abans, l'espanyol s'autodomina l'equip revelació, que si arrassarem aqest any, aqest es el nostre momen... pero be, mirem el palmarès obtingut per l'eqip perico i realment, de tot aixo no na obtingut gaire cosa. En fi, per acabar, no es questio de tenir odi a l'espanyol, sinó es questió de crear rivalitat. Tot i aixo, si qe ia seguidors de l'espanyol q tansols son antibarça, tambe ni a en el club blaugrana, pero en una autentica minoria. Pero be, "desitjo de tot cor" (paraules extretes del teu text) q l'espanyol vagi a segona, ja qe no es pot jugar a futbol daqesta manera, es a dir, juguem be contra el barça per fotrel's i dspres estem ultims a la lliga.
Joan Gubert ha dit…
Bé Jordi, si l'Espanyol és l'equip mediocre que dius tu, per què li teniu tanta por, com per desitjar que baixi a segona, i que així no hagueu de patir una derrota al nostre camp o al vostre?
Després, no sé com ets pots atrevir a dir que els de l'Espanyol som uns vanitosos i que ens autonomenem l'equip revelació..., quan mai en tota l'història de la lliga s'ha vist major prepotència com la del Bar$a aquest any, dient que guanyarieu tots el títols i que a la meitat de la lliga ja es sabria el guanyador... i després perdeu dos partits seguits i ja dieu que l'ha guanyada el Madrid la lliga: no sou afició, en canvi, els de l'Espanyol, encara que estiguem en el pitjor moment estem amb l'equip, fent les millors entrades a l'estadi de tot l'any.
A més, dius que al Bar$a hi ha una minoria de antiespanyolistes, fals: gairebé tota l'afició culé desitgeu que l'Espanyol baixi perquè l'odieu.
Per acabar afegeixo que contra el Bar$a nosalttes anem a fer el nostre partit, però si us guanyem i la vostra prepotència no ho pot acceptar, jo no hi puc fer res.
Jordi Cassany ha dit…
En la teva primera referència, ja ho he dit, i encantat de repetir-t'ho. L'espanyol és un equip mediocre perquè tan sols es limita a motivar-se amb equips com el barça. Com pot ser que l'espanyol guanyi al barça en el seu propi camp i després no sigui capaç de guanyar tants partits com el de l'Osasuna, Mallorca, Sporting... en quan a la vanitat, aquesta també n'he fet referència anteriorment. Perquè l'espanyol pot guanyar al barça no significa que pugui tumbar qualsevol equip, com el madrid en el partit següent, el qual el va guanyar 0-2. En quan a dir que el barça ho té tot guanyat, és ben mentida, i no em negaràs que el sentiment aquest no ha arribat als jugadors, tot gràcies a en Guardiola, el qual sempre diu que no hi ha res que tinguem "al sac i ben lligat". Però és normal que amb la temporada que el barça està fent s'especuli tan sobre si el barça està jugant molt bé, però no es confirma en cap moment que el barça hagi guanyat res, al cap i a la fi encara falten 10 jornades, final de la copa del rei i uns quants partits de Champions. Tampoc s'ha dit que per perdre dos partits el guanyador de la lliga sigui el madrid, ja que això és el que han creat els diaris Marca i AS, ja que els he estat llegint últimament bastan sovint perquè necessiten vendre i volen crear possibilitats, que n'hi ha, i moltes, això no ho negarà ningú, però el que s'ha de fer és estar pel dia a dia i no pensar en trofeus, que si han d'arribar ja arribaran, però en cap moment volem confiar-nos. Ara, per perdre dos partits, no significa que hàgim de perdre la lliga, sinó que el ritme del barça era molt alt i en algun moment havia de punxar, però ara es questio de fer un "borrón y cuenta nueva" i tornar a començar, des de la humilitat.
David ha dit…
Estic d'acord amb això que diu en Jordi de que només es deixen la pell en jugar bé contra el Barça. Tots recordem aquell maig del 2007, quan l'Español, que guanyava per 1-3 va acabar perdent contra el Madrid i li va permetre que empatés a punts amb el Barça al capdavant de la classificació. Dues setmanes després, aquell desgraciat de'n Tamudo va esgarrapar l'empat contra el Barça i va regalar definitivament la lliga al Madrid. Tan sols per aquest trist record ja m'omple de satisfacció l'actual hecatombe perica.
Però de totes maneres sóc un imbècil i hi han coses que m'estoven... I aquesta setmana quan vaig veure que en Pochettino va pujar a peu a Montserrat i va dir que como creiente (creshente si ho llegim en plan argentí) venia a pedir ayuda (ashuda) a la Virgen... alguna cosa se'm va remoure a dins, no hi puc fer més, és un “defecte de fàbrica”...
David Iron ha dit…
Per cert, crec que amb aquest article pots aconseguir el teu propi homomoni. Només has de fer propaganda entre els coneguts pericos que tinguis, o bé entrar en forums de l'espanyol i del barça i dir que has llegit un interessant article (Que és el teu, però no ho diguis jaja) i linkar cap al teu blog. Esborra'm aquest missatge (així no es nota tant la propaganda i la provocació) i fes-ho!
Anònim ha dit…
aixi es parla,frank, l'any que ve, quedem tots amb els de l'equip a montilivi a veure com l'espanyol perd (que marca en Paco Esteban, que ja li agradaria a ell...)!!!!!

quim cassany
Rafel Fàbrega ha dit…
joan, gràcies per fer-me odiar encara més l'Espanyol. Llarga vida a segona!
Frank Bayer ha dit…
Veure trempats!!! Acabo d'arribar de Roma i em sento amb potestat celestial per parlar del tema...jeje..David, quina alegria veure't per aquí, la veritat és que em sap greu que l'Espanyol sigui el meu homomoni, però... a caballo regalado, no le mires del dentado!!!
Joan, deixem fer-te una sèrie d'observacions amb tot l'afecte, demà al cole ja en fotre a cops de puny però aquí mantindrem la compostura...jeje..
1. L'Eto'o parla francès i castellà, en Tamudo castellà. Per tant, l'Eto'o parla més idiomes.De totes maneres, l'Eto'o és tant o més curt que en Tamudo, hi estic d'acord, però en cap moment he basat el meu argument anti-Tamudo comparant-lo amb cap jugador del Barça perquè és cert que no té res a envejar a Eto'o, Sergio Busquets, Messi... En Tamudo es destrossa per si sol.
2. En Tamudo, en un any tant difícil com el que de l'Espanyol... NO HA FET UNA RODA DE PREMSA!!!! ATENCIÓ:UNA RODA DE PREMSA PER DONAR FORÇA DES DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ!! Ho trobo aberrant, i amb això mateix es desprestigia a si mateix com a capità d'un gran club com és l'Espanyol.
3. Odio l'Espanyol? No senyor, odio els projectes esportius com els de l'Espanyol. Mira, jo vaig saltar d'alegria quan en Joanatas empata la final de la UEFA de Glasgow a la pròrroga perquè el Sr.Valverde tenia un projecte futbolístic envejable per qualsevol equip d'Espanya. L'Espanyol durant dos anys sabia a què jugava. Recordo un 3 a 0 a Montjuïc contra el Villareal que vaig disfrutar MOLTÍSSIM!!! Odi en tinc el Madrid i als projectes esportius que es basen en donar patades, tancar-se i escalfar partits per descentrar rivals. Ara mateix l'Espanyol juga a això i per tant, vull que baixin perquè s'ho mereixen. Esportivament han d'estar a Segona. Per exemple, detesto el Liverpool que guanya 0-1 al Bernàbeu, admiro al Liverpool que guanya 4-0 a Anfield, crec que és un bon exemple.
4. El tema dels equips catalans, bascos, gallecs o canaris, m'és igual, per mi, no és cap argument volgué salvar un equip perquè és de la teva terra. El Getafe de Michael Laudrup (any passat) és de Madrid i volia que estiguessin com és a dalt millor per com jugaven, l'Espanyol a baix per com juga.
5. L'Espanyol jugen més catalans? De la Peña, Luis Garcia, Callejón, Kameni, Román Martínez, Moisés Hurtado, Lola, Nene, Pareja... No ho sé, conto jugadors normalment titulars i em surten Jarque, David Garcia, Chica, Tamudo (i sóc generós amb aquest últim)... El Barça de titulars normals té Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Busquets... 4 a 5. A més si comptem jugadors sortits del planter, el Barça hi podem afegir altres jugadors com Iniesta o Messi, que són primeres espases futbolísitques mundials.
6. El tema de la supèrbia espanyolista és molt clar. Hi ha dos tipus de supèrbia, el del ric per excés i el del pobre que esdevé nou ric. El Barça parlar de guanyar la Lliga de carrer després de guanyar el Madrid al Camp Nou, posar-se a dotze punts, i amb el Madrid "teòricament desmuntat" (ens vàrem equivocar). Això és el ric que té masses diners i es pensa que la crisis a ell no li afecta, i s'equivoca, tens raó. L'Espanyol guanya els dos primers partits de Lliga contra Valladolid i Recreativo per 1-0 i comencen a parlar de Lliga de Campions i que tenen el Barça a 5 punts (ho va dir en Sánchez-Llibre, que per cert, ho fa cada any). Això és un altre tipus de supèrbia, la del nou ric, la del pobre que despré de pa sec li donen mantega per xucar el pa i es pensa que ja es pot comprar un BMW.
7. Accepto que l'Espanyol ens guanyi el Camp Nou perquè juga a futbol. Jo era el Camp el dia de la Copa del Rei, i gairebé empaten sense fer patades i jugant mínimament, cosa molt lloable. El partit de Lliga guanyen de manera, que a mi, em faria vergonya que guanyés el meu equip. El Barça empata a Lió 1-1 després d'un bany dels francesos que podien anar a mitja part per 4-0, la resposta del bon entrenador "Guardiola" és "El resultat és bo, però estic molt preocupat perquè no hem estat el camp durant la primera part i només hem aconseguit arribar a pilota parada, hem de millorar molt per poder passar". Partit de tornada 5-2. Pochettino després del 1-2 del Camp Nou "Hemos hecho un partidazo". Resposta que crec que hauria d'haver donat "Cert, hem guanyat, amb una expulsió injusta, parant el joc amb patades, un error brutal del porter, i gairebé ens empaten un 0-2 jugant amb deu, hem de millorar molt si volem aconseguir la permanència". Després el partit del Barça: 0 victòries.

Joan, ho escric tot de molt bon rotllo, espero que no em piquis al cole... però és per explicar-te perquè es mereix l'Espanyol baixar a Segona, com el seu dia s'ho va merèixer l'Atlético de Madrid, el Sevilla, el Zaragoza o la Real Sociedad. Una abraçada!!!

Quim, de moment, porter 31 gols més que en Paco Esteban...
Anònim ha dit…
carai frank, quin rotllo q tens(ja sembles en manolo, tu i jo ja sabem de q parlem...jeje) abas d mirar qui havia marcat els gols del girona vaig pensar, seria divertit que hagues marcat en paco esteban, ja que porta any i escatx sense marcar...encara m'has de dir si anirem a veure el girona-espanyol a montilivi...
Frank Bayer ha dit…
I tant que l'anirem a veure!!! Sempre i quan el Girona guanyi un parell de partits seguits i s'animi una mica perquè el pas que anem... no solo de empates vive el hombre!!! Bueno, el tema d'en Manolo, diem que al final sempre se t'enganxa alguna cosa de la saviesa futbolísitca dels cinquanta!!!jejeje!! VULL VENIR A CASTELLDEFELS!!!!
Anònim ha dit…
ja ja, pero ja un amb barba a la seccio que no t'hi deixa anar, no?
Frank Bayer ha dit…
Perdona Quim, tens raó, corretgeixo, portes 32 gols més que en Paco Esteban... amb 23 partits!! Millor mitjana que l'Eto'o!!! Més ben dit, parlant de l'Espanyol, has marcat més gols tu sol que l'Espanyol!!!jeje!!!
Frank Bayer ha dit…
Sort en tenim a la secció del de la barba!!! I no només a la secció, sinó en el futbol!!!
Anònim ha dit…
si no fos x ell estariem a 3 punts del montepijo i el begur.
Jordi Cassany ha dit…
Carai Frank, realment te las currat aqest comentari!!

Clarament, visca el barça
Toni Cassany ha dit…
Escolteu Cassanys, a veure si ens dediquem més a estudiar i a fer deures, no???? I pobre del que em contesti ara.
Quim Cassany ha dit…
frank, perquè no escrius un altre article polèmic així per veure l'últim comentari no haurem de baixar tant la rateta...
Frank Bayer ha dit…
Perquè moltes vegades els polèmics són els fàcils i no tenen gaire mèrit... però tranquil, aviat en faré un d'en Joan Laporta...
Jordi Cassany ha dit…
Si et presentes a les pròximes eleccions del Barça, jo et voto!
Frank Bayer ha dit…
De moment estic pensant fer-me soci l'any que ve per fer un vot anti-Rossell les pròximes eleccions!!
quim ha dit…
m'hi apunto!!!
Martí i Pau Bofill ha dit…
a segona!!!!!!!!!!
és clar que si!!
quin bon article Frank!

abans el madrid que l'espanyol

Entrades populars