Cinc anys sense els Scolex's

Com que tots els grups de música retirats s'apunten a la reedició de discos, a l'aparició de nous directes, i la constant creació espasmàtica de recopilatoris de grans èxits, els Scolex's no volen ser menys. En motiu del cinqué aniversari de la dissolució del grup, la discogràfica Island Records, la mateixa que ha apostat per uns jovencells coneguts com U2 que han aconseguit molta acceptació amb el seu primer disc, ha decidit treure el mercat una recopilació del grup català que val molt la pena perquè anirà acompanyat d'un directe titulat Baixa, Vic, Baixa! que mostrarà el primer concert gravat de la dilata carrera musical dels Scolex's.
Fonts directes del grup han desmentit un retorn als escenaris aprofitant l'important buit que deixaran els Whiskyn's, diuen sentir-se totalment còmodes amb els projectes personals que van emprendre al deixar el grup, i segons sembla, només podrien tornar a trepitjar un escenari junts si hi hagués un retorn de Sopa de Cabra i en Gerard Quintana els hi demanés per favor. Així doncs, de moment, a falta d'Scolex's ens haurem de conformar amb un recopilatori que resumeixen a la perfecció els seus tres anys de vida i on hi podem veure cançons dels seus inicis com Ulls de temps enrera, galardonada amb el Premi Rima Asonant de la Generalitat de Catalunya, o temes més de l'última etapa com Molls de Llibertat que per no tenir, no va tenir ni premi. Alguns rumors apunten que hi haurà un tema fins ara inèdit titulat Per moltes cartes que envieu no tornarem. Costarà tornar-los a veure junts en directe però les cançons sempre estaran dins nostre. Ovació!!

Comentaris

Marc Cassany ha dit…
Són les dues de la nit i el mal de queixal no em deixa dormir. Al veure la foto i llegir el post he recordat les anècdotes que em vas explicar del grup i durant més de 30 segons no he pensat en el putu queixal del seny. Gràcies.
Frank Bayer ha dit…
Marc, cuida't perquè això del queixal és molt mal parit!!! Quan tinguis el queixal bé et passaré cançons perquè riguis més, però de moment per prescripció mèdica, no és recomenable... Cuida't!!
Rafel Fàbrega ha dit…
conec integrants del grup, però mai no he sentit cap cançó seva ni he anat a concerts seus.
Anònim ha dit…
Proposo que pengis alguna de les lletres de les cançons al bloc... Per exemple Molls de Llibertat... quins records!!!!
Frank Bayer ha dit…
Per precaució no penjaré cap cançó... més que res perquè no les tenim patentades...

Entrades populars