L'amant secret de Franco

Una altra nit, amb la foto de Franco enganxada als ferros que feien de capçal, en Gerard restava ajagut al llit del calabós amb la mirada clavada al sostre recordant amb detall el matí del 29 gener del 1942. L’heroi que va fumigar a Espanya de comunistes i masons, feia la seva primera visita oficial a Girona per fer un acte propagandístic a favor del règim recent instaurat i en Gerard, als seus catorze anys, es trobava perdut enmig de la multitud aplegada a la Gran Via de Jaume I veient passar les tropes del Movimiento amb una bandera espanyola a la mà esquerra i el braç dret tibat en direcció l’infinit. Francisco Franco, poderós, victoriós, hegemònic, napoleònic, va pujar en una tribuna situada a la cruïlla de Jaume I i el Carrer Nou per observar amb el seu rostre autoritari la dimissió de l’individu en favor de la massa. El Caudillo va ignorar que entre la multitud que l’aclamava imitant l’entrada de Jesús a Jerusalem, hi havia un jove adolescent que va sentir el seu despertar sexual al veure davant seu la massa rendida a un personatge baix i grassonet amb una cara inflada de soberbia i poder.
Llegint aquest text del llibre L'amant secret de Franco de l'escriptor Joan-Josep Valldaura , crec que podem afirma objectivament que en aquest cas, la homosexualitat és vici.

Comentaris

Anònim ha dit…
Jajajajajajajajaja tens tota la raó!
Clar que si ens fixem en els casos de l'Eva Braun, la Chiara Petacci o la Nadezhda Alilúyeva també la heterosexualitat pot ser considerada un vici.

Ara m'he enrecordat d'un acudit sobre la vida sexual de'n Franco:

A la trobada de'n Hitler i en Franco a Hendaya per negociar l'entrada d'Espanya a la 2ª guerra mundial en Hitler intenta ser amable i convencer en Franco.
Hitler: Vol un cigar?
Franco: No. Gracias. Lo probé una vez i no me gustó.
[vaja, pensa en Hitler]
H: Vol una copa de champagne?
F: No. Gracias. Lo probé una vez i no me gustó.
[en Hitler no sap que fer ni que dir]
H: I la seva família? Com està?
F: Pues precisamente ayer mi hija Carmencita...
H: Filla única suposo!!!

Doncs efectivament, era filla única jejejejeje
The man in the iron mask.
Frank Bayer ha dit…
Iron!! Com que ja comencem a ser col.legues permete'm que et tutegi... una vegada més, molt bones les referències a les esposes, amants... perquè Eva Braun era l'amant de Hitler,no?? Ara em sembla que si però potser la cago... ho dic per un documental que vaig veure sortien tots dos a la muntanya fent el nazi... En fi, l'acudit molt bo!! Molt d'acord amb el text!!
Marc, ara no vull quedar pedant, però... aquest llibre no existeix, és el principi de un conte meu que m'he inventat que és d'aquest autor a veure si en Miquel Arxer ho llegeix (Jalim, Jalam) i diu "M'agrada" i després li dic "Ostres, l'he fet jo, quina pena, has caigut a la trampa, t'ha agradat una cosa que he escrit!". Aquesta era la funció del post!! Per tant, t'agraeixo molt l'elogi!! Si vols saber el final del conte, dir-te que al final es casen...jeje!! Hem de quedar per conspirar sobre aquest Iron Mask dels c.....

Entrades populars