Un Guardiola passat pel filtre de Cieza

De petit, quan jugava a futbol al pati i intentava sempre guanyar l'equip d'en Miquel Arxer, volia ser com en Pep Guardiola. Em posava a la posició de 4 que va inventar en Cruyff i em movia amb els braços enganxats al pit mentre tocava la pilota amb un o dos tocs per deixar el company en la millor posició pel xut. Feia com en Pep, donava joc i no defensava perquè com ell, era massa bo per dedicar-me al joc de la deconstrucció, com diria el Valdano "Siempre encuentra demagogos del balón preparados para destruir a cualquier precio". La qüestió és que, amb els anys, la meva faceta guardiolana va degenar amb una identificació odiosa amb Fernando Hierro: jugava a darrera, era lent, fotia petades, marcava gols de fora l'area, protestava totes les jugades i decontruia perquè era incapaç d'edificar.
Ara, vint anys després, vull tornar a ser com en Guardiola adult: personatge elegant amb un discurs ferm capaç de moure l'entorn d'un club com el Barça a la seva manera, entés amb la matèria que treballa, culte, irònic, bon pare de família i bon amant. El que em fa més por és repetir el meu fracàs infantil i acabar sent un Guardiola passat pel filtre de Cieza: José Antonio Camacho.

Comentaris

Frank Bayer ha dit…
Totalment d'acord!!!
Anònim ha dit…
ja m'explicarás qui es en Geiza...
Frank Bayer ha dit…
Cieza és un poble de Murcia molt cutre d'on és fill en Camacho i on tots els habitants els hi suda el "sobaco" i mengen xoriço i es tiren rots abans de fer un petó a les seves nòvies!!! Més o menys ve a ser això...
Anònim ha dit…
vale, vale...
ja es nota quan parla en camacho

PD: mira el comentari del d l'espanyol que te contestat, i despres...a corretgir!!!
Anònim ha dit…
jajaja!m'he partit amb la primera part del post, collonut! haig d'afegir que camacho, a part de ser un “toro bravo español”, també reuneix un atributs que són escassos en el món futbolístic actual i en la societat en general.

dani schz-lliure
maite ha dit…
jo també vull q siguis tan elegant com en pep!!!!!!!!!!!!
Frank Bayer ha dit…
Anònim, perdó, Dani, els atributs de Camacho entenc que són positius? No ho sé, jo el trobo molt legal però molt Neanderthal...jeje... M'ha encantat que firmis com Dani!!!

Maite, en Pep és calb i jo no...

Entrades populars