Kalumba: la generació del coitus interruptus

Kalumba: El preu de la renúncia i la idealització futura de la mateixa, amb el pensament posterior que un altre relat vital t’hauria portat més benestar emocional. Aquest pressupòsit és el cercle viciós on sol córrer com un hàmster la meva generació: els nascuts en els primers anys d’una democràcia que duia una modernització accelerada a un país esclau de la seva història. Havíem de se ser els millors, els més ben preparats, els educats a les universitats emergents, els primers viatjats a territori europeu per motius acadèmics, i res, no tenim les perspectives de creixement econòmic dels nostres pares i quan visualitzem el futur els nostres fills creix dins nostre un interrogatori angoixant.

De totes maneres, la generació Kalumba tenim els gens de l’escepticisme postmodern i gaudim de la capacitat de dessacralitzar les nostres pròpies misèries per convertir-les en sàtira de nosaltres mateixos, així doncs, vivim en una parodia constant del nostre coitus interruptus com a generació, i això també és Kalumba: fer una comèdia descarnada on despullem les frustracions mentre correm el perill de pensar que hi ha un darrer tren esperant-nos a una estació sense nom.

I amb aquesta història estarem a La Planeta el 11, 12 i 13 de març, amb un equip gàrgola que em fa molta il·lusió treballar, perquè al final, tota aquesta moguda que vam començar amb el Ricard i en Xavi el 2018 no deixa de ser el relat d’uns amics que comparteixen temps fent teatre, i això, és un dels regals inesperats que m’ha donat la vida. Kalumba. Kalumba.

Entrades per Kalumba les teniu aquí:

http://www.laplaneta.cat/ca/programacio/c/1248-kalumba.html?goto=funcions 


Comentaris

Entrades populars