El carroñero de los Cárpatos

Us penjo un altre dels jugadors que tenia preparats per un futur blog sobre futbolistes fracassats. Aquest cas era el de Raducanu, un davanter rumanés que va fitxar per l'Espanyol un desembre per ajudar l'equip metropolità a fugir del lloc on li pertoca: la segona divisió.
Llegó a Montjuïc con el sabroso recuerdo rumano que había dejado Raducioiu, y su etapa fue al estilo del Guadiana, algunos dicen que no lo vieron y otros rememoran con excitación su increíble tanto en el Madrigal y la posible tragedia en las graderías al provocar a los hinchas regalando su camiseta empapada de triunfo, su elástica perica con la palabra permanencia escrita a modo de tinta china. Raducanu no era un cañonero al estilo tamudiano, o lo que es lo mismo, un delantero que chuta todo lo que le llega para poder presumir de ser el máximo goleador de un club centenario. Detrás de su pose de saltimbanqui travestido, se escondía el más temible carroñero de los Cárpatos, un jugador inamovible capaz de hacer comestible cualquier pelota con silueta de estiércol, y conseguir unos tantos imposibles para llegar a objetivos utópicos. Raducano se fue de Barcelona por al puerta de detrás, casi nadie lo recuerda, pero si el Espanyol sigue aún en Primera División es gracias a un carroñero carpatiano que un día decidió llegar a Montjuïc a comer boñiga.

Comentaris

Joan ha dit…
jajaja!
boníssim!
tu no tens gaires amics pericos, no?
jejje!
Ferran Arizcun ha dit…
Com et passes, tio!!! Una cosa és no simpatitzar amb els pericos, però aquí "ta's pasao"
Ferran A.
Anònim ha dit…
Ferran,
jo trobo que és molt normal...està bé, i és molt objectiu, la veritat. (això no és pas ironia fina...)
Ara espero, pastanaga verda, que en facis un d'en Toquero....
jaume
Frank Bayer ha dit…
Ari, ari, ari, Toquero lehendekari!! No sé com s'escriu!! Aviat sortirà el de Toquero, ho prometo!! El faré de Gorka-Llorente-Toquero, la jugada perfecte i que fora conyes, va fer que no guanyèssim a San Mamés!!!
Anònim ha dit…
EHHHHHH!!!!! Aquí no ens posem amb l'Athletic, Llorente i Toquero són dels millors de l'Athletic (el millor, clarament, Javi Martínez), i Gorka no puc dir res perquè no té res especial. Perquè no escrius un article de Reiziguer o Davids?!!!

Quim C.
Frank Bayer ha dit…
Quim, que no t'enganyin!!! L'Atletic sempre fa el mateix... Reiziger era molt bon lateral, potser el faré de Bogarde!!!
Anònim ha dit…
Jo només defenso els drets d'uns molt bons jugadors com son Llorente, Toquero o Javi Martinez, a mi no m'agrada com juga l'Athletic, sinò els jugadors que té (no dic que m'agradin tots, no ens confonem)

PD: Reiziguer era molt dolent...

Quim C.
Frank Bayer ha dit…
Estic molt d'acord amb tu!!! Era per tocar-te una mica la moral...jeje...
Anònim ha dit…
Raducanu l'any passat jugava al Poble Sec de 1a Catalana o Regional Preferent, no ho recordo!

Records!!!
Anònim ha dit…
Actualment està al Premià, cué de la Tercera Divisió.

Records d'un madridista, ex-alumne jaja!

Entrades populars