Una setmana després

7.45 del matí. 310. Lluc, niu, Arsenal, gol de Messi, pitet, pitet, pitet, peucs, contraccions contraccionades, the highway is alive tonight, kinder, bolquers, merda, merda, merda, caca, pis anàrquic, més caca, plor contingut, plor desnhibit, pell de lluna, tan joven y tan viejo, Estivill, Rosari, quin mal, que ve, epidoral, toallitas, cremetes, somriures reflexos, fotografies pel demà, llàgrimes, alegria, felicitat, flors, Barça, Barça, Barça, canya de xocolata, sofàllit, còlics, Riña de Gatos, Jordi Gracia, Juan Marsé, Mozart, Schubert, Japó, moisés, Abraham, Isaac, Jacob, trucades, missatges, espera, metges, infemeres, polseres vermelles, avis, besavis, tres hores, dues hores, una hora, constantment, aigües a terra, partida a la Play, Inter 1 - Barça 2, Iniesta, Iniesta, padrí, padrina, bombons, dutxes llargues, migdiades curtes, visites agradables, felicitat compartida, New York via mòbil, valset, sota una estrella, cuco, cotxet, agafa'l, compte el cap, quines cames, que petit, que tranquil, ara que hi ets tu, no us n'adonareu que ja caminarà.

Comentaris

Anònim ha dit…
Frank... simplement una paraula: GENIAL!!!!!
Olga ha dit…
Oiii... anònim noooo!!!! sóc la tieta d'en Lluc eh?? jejeje Ets un crack!
Iron ha dit…
Espero que el petit Bayer no hagi de tractar amb gaires castellanoparlants a la seva vida perquè li diran de tot: luc, yuc, chuc...
Hi ha un llibre que es diu "Lucanus" que va de la vida de sant Lluc, es molt maco perquè explica les entrevistes que va tenir amb la Verge per escriure l'evangeli (per això és el que millor, i més subjectivament, explica l'anunciació, visitació, nativitat, etc). Jo a Praga vaig veure el seu crani a la catedral.
Com li vaig dir a un amic meu, que també ha estat recentment pare, espero que eduquis el teu fill perquè sigui de les 3C: Cristià, Català i Culé!!!
Maite ha dit…
Si Olga, res d'anònims...post molt bo!!!en Lluc dorm...
Anònim ha dit…
Aquest post guarda'l, no fos cas que un dia blogspot faci fallida i quedi oblidat. La paternitat t'inspira...
Anònim ha dit…
Arta: quin gran article Frank!, ets un geni!
Bartleby ha dit…
Bueno, no nomès estic aquí per discutir el posts sobre José Mourinho o altres temes futbolístics. Tambè i sóc per comentar posts d'altres tipus, com aquest. Et felicito, perquè ets el primer tio, que veig que és capaç de redactar tot el que ha fet en una semana sense utilitzar cap article, ni cap adjectiu. És el que jo he vist, nno fos cas que no m'hi veiés bé. Doncs una abraçada des de la redacció de BartlebyProductions, hehehehehe!
Toni Cassany ha dit…
Dues coses:
Primera. És dels millors posts que he llegit mai, de veritat.
Segona: Iron, moltes i moltes gràcies! Que maco el teu comentari.
Tercera: Lluc, això promet, maco.
Esteve ha dit…
Prisca novis cedant!
Frank Bayer ha dit…
Gràcies amics!! Grans comentaris!!
Anònim ha dit…
Sí, la veritat és que la gent sap comentar molt bé els blogs. He de felicitar a l'Iron, que fa uns comentaris als posts molt bons i originals. Bueno, espero que vagi molt bé, els tres, i a veure si n'arriba un altre, però nena, així ja teniu la parella, hehehe. Bueno una altre cop et feliciti Frank!
Bartleby ha dit…
Perdoneu, atre cop m'he deixat de ficar el nom.
Bartleby
Frank Bayer ha dit…
Gràcies Bartleby!! L'Iron és el Puyal d'aquest blog, si vas entrant ja l'aniràs coneixent!! Gràcies per les felicitacions una altra vegada!! Va, que avui guanyareu sobrats al Lyon (no sé perquè intueixo que ets del Madrid...)
Anònim ha dit…
que bo!
Iron ha dit…
Merci per lo de "Puyal"!!!

Entrades populars