Lectura de l'Evangeli segons Sant Lluc

En aquell temps, Jesús anava al davant pujant a Jerusalem. Quan era a prop de Bet-Fagué i de Bet-Hània, a la muntanya de les Oliveres, envià dos dels seus deixebles amb aquest encàrrec: «Aneu al poble d’aquí al davant i, entrant, hi trobareu un pollí fermat, que ningú no ha muntat mai. Deslligueu-lo i porteu-lo. Si algú us preguntava per què el deslligueu, respondreu que el Senyor l’ha de menester.» Els dos que Jesús enviava se n’anaren i ho trobaren tot tal com Jesús els ho havia dit. Mentre deslligaven el pollí, els amos els digueren: «Per què el deslligueu?» Ells respongueren: «El Senyor l’ha de menester.» Portaren el pollí a Jesús, el guarniren tirant-li els mantells a sobre i hi feren pujar Jesús. A mesura que Jesús avançava estenien els mantells pel camí. Quan s’acostava a la baixada de la muntanya de les Oliveres, tota la multitud dels seus addictes, plena d’alegria, començà de lloar Déu a grans crits per tots els prodigis que havien vist, i deien: «Beneït sigui el rei, el qui ve en nom del Senyor. Pau al cel, i glòria allà dalt.»
Alguns fariseus que anaven amb la multitud li digueren: «Mestre, renya els teus seguidors.» Ell respongué: «Us asseguro que si aquests callessin, cridarien les pedres
Benvingut trempat!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Enhorabona, doncs!
Nico ha dit…
eiva!! si això significa el que m'imagino, MOLTES FELICITATS!!!
Iron ha dit…
jajaja quina por pobre nen, espero que la mare tingui els peus més a terra que el pare...
Ara de debò, moltes felicitats Srs.Bayer!!! Com deia Tagore: "cada criatura en néixer ens porta el missatge de que Déu encara no ha perdut l'esperança en els homes". Que la felicitat d'aquests moments perduri per sempre a la vostra familia. Una abraçada ben forta als dos.
XFP ha dit…
felicitats sr. bayer!
Joan ha dit…
Moltes felicitats a tots tres! Això que ha començat promet de veritat! Penseu que ens hi teniu pel que faci falta.
Unknown ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joangu ha dit…
Moltes felicitats Sr. Bayer!!!
Família The Spanish One ha dit…
La Família The Spanish One, us desitja als tres una felicitat infinita.
Enhorabona Frank.
.
Xavi ha dit…
Moltes felicitats!
Eladi ha dit…
Moltes felicitats! Una abraçada,
Eladi
Pau Bofill Sala ha dit…
Moltes felicitats, ha nascut en el millor mes.
Frank Bayer ha dit…
Moltes gràcies a tots!! Ja l'anireu coneixent!!! Prometo que aquest fet afecti el mínim possible al blog...jeje...

Entrades populars