Els analfabets de la moral

En Sergio Ramos, futur Premi Nobel de Literatura, ja ho veureu, temps al temps, no té la culpa de rebre només un partit de sanció. Ell va fer la feina pel que està programat, una patada (com tantes les que ha fet contra el Barça) a Leo Messi que va pagar totes les garrotades que no va rebre Villa perquè el cazatalentos andalús quan es girava, la pilota estava per enèssima vegada al fons de la porteria. El problema arriba quan rep un partit de sanció mentre en Pepe fa una temporada (per cert, i no és broma, exemplar el comportament de Pepe durant el Clàssic) va rebre dos mesos per anar a fer mal a un rival. Ramos anava a fer mal, a destrossar Leo Messi per cinc setmanes, una per cada gol. Ara, una vegada més, aquest comité caspós propi d'aquella Espanya que va votar en contra de la Constitució de Cadis, ha tornat a posar-se una bena nostàlgica als ulls i al.legant que l'àrbritre no ho havia escrit a l'acte, no el poden sancionar més enllà d'un irrissori partit. Per cert, només dir que és el mateix comité que fa uns anys fa sancionar a un tal Kluivert per decret.
En fi, parlo d'aquesta colla de paralítics mentals i d'analfabets de la moral perquè avui la premsa de Madrid, aquesta mateixa que fa una setmana, fruït de la repressió provocada pel seu complexe d'Èdip, anava dient que venien el Camp Nou a sentenciar la Lliga, ha començat a fotre canya a Barcelona perquè en Piqué saludava a la seva família després del cinqué gol. Ara, ho entenc, aquests són els mateixos que deien allò de por lo civil o lo criminal,no? Ara ho veig, ells són com el comité de competició, uns quinquis analfabets de la moral. Sort del nostre amic Sergio que ens assegura una continuïtat intel.lectual...

Comentaris

Anònim ha dit…
jajaja gran Frank!
vaia partidàs ehh!com vaig disfrutar!S'apropen al nivell dels tombats, veritat?jaja
Vaig veure el partit envoltat de madridistes,brutal!
Estic d'acord amb el comportament d'en Pepe,sense buscar picabaralles i donant la mà al final del partit...i d'en Ramos, pobret no li podem demanar més.
Cuida't!demà començo finals!
Edu B.B. ha dit…
Totalment d'acord amb això del Nobel de Literatura per en Ramos, per l'elaboració del primer manual fisico-psicològic: sobre les lesions(no precisament mètodes preventius, no sé si m'explico), i sobre com perdre amics en menys de 30 segons.

I suposo que com que aparenta ser esportista d'elit, ja li han avançat part del premi: només un partit de sanció.
Iron ha dit…
Tens raó, en Ramos va fer la feina per la que estava programat, és més, jo diria que en la famosa patada va personificar el sentiment de ràbia i frustració de tota una afició madridista. Especialment la dels madridistes que habiten a Catalunya. Si a principis de novembre em mostrava comprensiu quan parlaves dels del “jo no t’espero” i raonava quan difícil deuria ser la vida d’un ateu a Barna aquells dies, el mateix passa amb els killos poligoneros del extrarradi barceloní.
Diumenge, C’s es va quedar tal com estava amb 3 diputats, tenien moltes expectatives i en Rivera va fer una bona campanya fent de flautista de Hamelin, però es clar, per molt que toqui la flauta la quantitat de rates votants a les clavegueres de l’àrea metropolitana és limitada i s’ha quedat igual que fa quatre anys, superats per més inri per en Laporta amb qui hauran de compartir grup. La formació guanyadora és partidaria de mantenir les sancions lingüístiques i la llei del cinema (quan estrenin Resident Evil 5 als multicines de St.Boi hauran de veure-la en català jajaja).
La vida serà molt dura els propers quatre anys, l’únic consol que tenien era que el Madrid guanyés el Barça el dilluns, que els seus ídols Ramos i CRonaldo (killos poligoneros com ells però vinguts a més) els vengessin. Però no va ser així, per això van acomiadar-los a l’aeroport amb frases com: “¡os habéis reido en nuestra p**a cara! ¡mercenarios! ¡no merecéis esta camiseta cabr...!”. Els havien traït, com els governants d’esquerres havíen traït els ateus fent el rendevouz al Papa.
Crec que amb tot això, la patada del Ramos encara va ser força continguda.
Anònim ha dit…
Iron, amb tots els interessant comentaris que fas, crec que potser fer-te un bloc t'agradaria, no? Potser m'equivoco, no ho sé, però crec que és una bona opció, ja que veig que escrius molt bé.
Anònim ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Frank Bayer ha dit…
Companys, gràcies per les aportacions!! Això demostra l'interés que tenim en defensar allò que és nostre!!

Jordi, sort amb els exàmens!!
Iron ha dit…
Quim, n’hi ha prou amb obrir un bloc perquè et marxi tota la inspiració de cop (ja en vaig tenir un fa mooolt temps, quan ningú llegia blocs, jo anava a la uni i tenia temps per gratar-me'ls), ara prefereixo fer de comentarista (a part que el Frank em paga a 10 cèntims la paraula i per això faig uns comentaris tant llargs). Opinant sobre en Sergio Ramos no faig sinó el que ha fet molta gent aquests dies. En realitat estic segur que si diumenge haguessim cercat al Google “Sergio Ramos + un insult qualsevol” ens haguessin aparegut 10.000 entrades, i el dimarts les entrades deurien haver pujat a 10.000.000.
S’ho mereixen!
Anònim ha dit…
D'acrod, Iron, com vulguis, però que sàpigues que ara la gent llegeix més els blocs que abans, perquè ara hi ha més recursos(i cada vegada més). A mi m'agrada molt i espero em que duri molt de temps.

Entrades populars