Si, tinc sobrepés, i qué?

Els esportistes són uns dictadors. Quan et veuen a tu amb els teus pisets perfectament situats a l'altura del melic, et miren amb despreci, et fan un comentari despectiu, i es comencen a erigir com a referents morals deixan-te com un pecador incapaç de trobar la redempció en una cursa popular preparada per coixos i obessos. Aquest comportament de suficiència i de supèrbia perquè són capaços de pujar a una muntanya amb bici o acabar maratons amb un temps acceptable ho trobo pedant, repressiu i fins a cert punt, digne d'una denúncia per haver coaccionat anímicament aquells que preferim les tapes, una bona conversa, i gestionem el nostre estòmac pensant que d'aquí uns anys la cosa potser es posa lletja i haurem de compartir el farro amb els porcs.
El diumenge el matí quan vas amb cotxe per anar a fer un bon esmorzar i et trobes algú fent footing el comentari sempre és d'elogi al que còrrer i de despreci el que viu la bona vida. Dictadura. La mateix uniformitat d'opinions a la que ens condemna el progressisme és la que ens reprimeix l'elogi constant a l'esport i el discurs detractor contra aquells que preferim una activitat més sedentària per passar el cap de setmana. Sendentaris de tot el món, Unim-nos!

Comentaris

Anònim ha dit…
"una cursa popular preparada per coixos i obessos". Jo no crec que només estigués preparada per coixos i obessos, bé tu hi vas anar... (aquí he estat bé, eh??)
Frank Bayer ha dit…
Gràcies Quim, però t'haig de dir la veritat, jo sóc una mica coix... Per cert, no n'hem parlat però a l'Espanyol n'hi cauen 5!
Totti Bayer ha dit…
No estic del tot d'acord amb el què dius, vull dir que tampoc n'hi ha per tant, de totes maneres estic d'acord en què cadascú té dret a com vol passar els caps de setmana, a mi m'agrada suar una mica més,jeje!

Ens veiem per dinar!!
Esteve ha dit…
Digues que si Francesc! Jo estic amb tu, Visca Can Gros!
Frank Bayer ha dit…
Jordi, ja hem discut avui mentre menjàvem greixons amanits amb sal i pebre... res més a dir a part de PER MOLTS ANYS!!

Esteve, quina il.lusió que passis per l'hort!! Escolta, ens hem de veure per Nadal amb en Doraemon per anar a buscar en Suneo i dir-li que és un mimat i un marginat perquè no té panxa...

Entrades populars