Llarga vida a Mou

T'estàs convertint en un Jim Carrey incapaç d'interpretar amb dignitat el Padrino, un Dr.Jekyll sense modals i valentia per ser un autèntic Mr.Hyde, un Marylin Manson especialitzat en cantar melodies ensucrades de l'Oreja de Van Gogh, un Hugo Sánchez que amb el temps s'està convertint amb la caricatura barata de Robert Prosinecki. Això, apreciat Mou, és el que veig quan surts per la televisió deixant anar l'enèssima queixa disfressada d'una maldat que llança a l'aire el comportament consentit d'un adolescent dèspota amb els demés.
De totes maneres, el pitjor de tot no ets tu, més que res perquè en certa manera cadascú té el dret d'ofegar-se amb la seva pròpia porqueria, el vertader problema és que amb pocs mesos has convertit la mentalitat guanyadora i ambiciosa de l'afició madridista amb una actitud victimista, de queixa constant, de veure els problemes que té un mateix com a conseqüència de la persecussió paranoica de l'entorn, que no pas com a causa directe d'errors que ha pogut cometre un mateix.
Davant d'aquesta situació només puc cridar als quatre vents allò de llarga vida a Mou, que per molts anys segueixis amb les teves guerres imaginàries i converteixis l'afició del Madrid amb el que s'està convertint, una afició perdedora incapaç de tornar aquell esperit guanyador i ambiciós que els caracteritzava fa tres anys, quan varen arrebatar una lliga al Barça de Ronaldinho amb quatre canyes i un convenciment brutal que la solució dels seus problemes estava a les seves mans. En definitiva, tu segueix fent que nosaltres seguirem guanyant.

Comentaris

Toni Cassany ha dit…
Jo buscava una foto així quan vaig fer el meu post sobre aquest paio.
Molt bo el contingut. Llarga vida a Mourinhuuuuuu.
Anònim ha dit…
pfff... Mou, pot passar-se una mica, però es que el que la federaciò li està fent aquest any( calendaris, arbitratge a favor del Braça) és de jutjat. Em sembla que la feina del culers és saborejar les victòries i no fer paròdies d'anuncis, com el més recent d'estrella Damm, el de ''que tenim'', en contre del Madrid.
Frank Bayer ha dit…
Toni, la foto és brutal!! Merci pels teus viatges per la pastanaga!!

Anònim, perdona, però no sé qui ets per tant no sé el to amb el que haig de contestar..
Anònim ha dit…
Soc en Baterbly! Pots contestara amb el to que vulguis mentre el que diguis sobre Mou sigui logic.
Frank Bayer ha dit…
Bartleby!!! Doncs firma com a tal collons, que m'acabes liant!! A les opcions d'identificació en tens una que es diu "Nom/URL", crec que per aquí pots aconseguir firmar directament com a Bartleby!!
Tema Mou, no parlaré d'ell com entrenador, que està demostrat que és brillant, a mi no m'agrada com juguen els seus equips, com que hi ha escriptors que no m'agraden però això no desmereix la seva qualitat. Objectivament, Mou és un bon entrenador, subjectivament no m'agrada perquè crec que en el futbol el fons i la forma han d'anar acompanyats.
Sobre les seves declaracions del calendari, et recomano que llegeixis les editorials d'Alfredo Relaño de l'As, dels quatre diaris esportius, Relaño és el que afina més amb moltes coses, deixant de banda el tema de Villarato que crec que se li para una mica... El diari As va fer un estudi que deia que el calendari era mateix pel Barça que pel Madrid, o sigui, res a dir, Mourinho es treu dades de sota la màniga que no existeixen. El Barça també es podria queixar que quan juga la selecció espanyola bolos a Sudàmerica els jugadors es carreguen massa i ningú diu res. Per tant, en aquest tema no té raó. Sobre els arbitratges, estic d'acord que els àrbitres davant del dubte moltes vegades poden tirar del costat del Barça... DE LA MATEIXA MANERA QUE HO FAN AMB EL MADRID! Home, no fotem, els dos grans són els grans beneficiats dels arbitratges. Entenc que es pugui queixar un Sevilla que li anulen dos gols legals a l'eliminatòria de Copa, el Villareal per l'arbitratge que va patir al Bernabeu, l'Athletic per l'expulsió d'Amorebieta contra el Barça a San Mamés... però el Madrid? Home, estem allà mateix!! No ho sé. A més, no m'agraden els entrenadors que es queixen tot el dia, com no m'agraden els culers que abans de la tornada contra l'Arsenal es queixava, amb raó, de l'arbitratge de l'Emirates. No m'agrada perquè si tu fas bé la teva feina, la jugada polèmica et perjudicarà un partit de cada vint...
Frank Bayer ha dit…
A més, i aquest serà el tema d'un altre post, que es plantegi en Mourinho, com ho havia de fer Pellegrini l'any passat, perquè sempre que Cristiano no juga el Madrid funciona com a bloc i fa un futbol bonic i efectiu. Aquest tema el tractaré aviat, però és lògic, Cristiano acaba sempre jugades amb xuts de lluny, juga molt tot sol sense aprofita els espais que dóna l'acumulació de defenses que van cap a ell, es para amb la pilota als peus fent que la davantera sigui estàtica... o sigui, és un jugador fanàstic però quan troba una defensa que el para acaba hipotecant tot l'equip perquè no sap jugar amb els companys. Aquesta és la resposta de perquè sempre fa figa als partits grans, on hi ha rivals grans!
Bartleby ha dit…
Com has dit, el tema Mou, deixeme'l per un altre post. Parlant de Cristiano, no fa profit als partits grans?? Em sembla que fa poc, el Barça va jugar unes semifinals contre el Manchester United, on jugava cr7 abans de fitxar pel Madrid. Sincerament, Cristiano va deixar K.O a Puyol. Que Puyol no és un bon defensa potser??? Deixem-nos d'històries si Ronaldo juga sol, i si als partits grans no fa res....etc... M'agrada mirar el futbo internacional, i segons com has dit tu, que ell juga sol i als partits amb dificultats ho vol arreglar el sol, n'hi han per emplenar 2 Bernabeus i 2 Camp Nous!!!

I tocant, una miqueta el tema Moourinho... pfff.... Hem costa creure que en Guardiola pugui guanyar la Champions amb l'Oporto com va fer Mou. Guardiola, nomès saps guanyar amb equips bons, quan entrenava al B, pff estaven a 2a B, que vols que et digui... En el món del futbol crec que la manera de ser i la professionalitat no han de anar lligats. Posas com a exemple a Mou, doncs mire el seu historial; dubto que altre entrenador faci igual o més. I encara en tenim per anys de Mou.
Bartleby ha dit…
Per cert, m'estava pensanr l'opciò d'obrir un blog sobre aquests temes futbolistics que porten tan de temps als del ''Tu diràs'' de RAC1 parlar, i a nosaltres tambè.
Anònim ha dit…
sr.bayer vaya foto a buscat xd!

pele
xavi carreras ha dit…
jo tambe penso ke aket en baterbly no enten de futbol
Bartleby ha dit…
Tu, Xavi. No sé ''com en saps de futbol'', però t'asseguro una cosa. El que dic, no ho canviarè mai, mai canviarè d'opiniò amb la que tinc amb en Mou. Si em fas un favor, i pots ser al menys un moment una mica humil, reconeixeràs que Mou és un gran entrenador, i que aquest any la federaciò la està liant. fixa't amb totes les lligues que ha estat, Premiere, la italiana, la portuguesa, i mai sa queixat. El que passa es que Espanya, hi ha un club que és diu Barça, i que semble ser que la federaciò li agrada molt. La veritat es que en el cas de MOu, no pots fer res, quan els que manen van en contre teva. I jo, quan Mou aixequi la décima, i la copa de rey, m'enriure, m'enriure del sr.Villar, m'enriure dels culès maleducats, els que deien que Mou és un fracasat i maleducat. M'enriure i us diré: Ara qui és el fracasat???
Penso..
Frank Bayer ha dit…
Ep!! Respecte, en aquest blog respecte, no a l'atac personal, només a les idees, i no les ataquem, si no que les rebatem. Bartleby, MAI s'ha dit aquí que Mou sigui un fracassat, el contrari, seria d'imbècils dir que un entrenador que ha entrenat a tres països i té les lligues i copes d'aquests països més dues copes d'Europa dir que és un fracassat. Per tant, crec que t'equivoques perquè això no s'ha dit aquí. Que és un maleducat? Sense cap mena de dubte, com ho é en Dani Alves al camp, per exemple. I no t'equivoquis, el discurs del calendari i d'atacar a tothom i dir que tothom anava contra ell ja el feia a Itàlia i Anglaterra, t'ho ben asseguro. L'altre dia posaven vídeos on feia el mateix discurs! Això critico, que sempre estigui pendent dels altres, ara, repeteixo, NO ÉS UN ENTRENADOR FRACASSAT!! Només faltaria... El que passa és que no m'agrada com arriba a l'èxit, però a l'èxit hi arriba!!
Frank Bayer ha dit…
I per cert, el tema dels calendaris, em sembla, potser m'equivoco, que no a compte de la federació, trien les televisions. Hi ha tres plataformes Autonòmiques - Gol TV - Canal+, hi ha un ordre de triar i cada una tria el partit que vol i és així que es defineix si es juga dissabte o diumenge. Em sembla que és així, ho dic perquè en aquest cas la federació no hi pinta res.
Per una vegada dono la raó a Mourinho... Avui li han preguntat que en pensava d'una semifinal Madrid-Barça i ha contestat que hi havia les mateixes possibilitats que fos una semifinal Tottenham - Shaktar... Si sempre anés a aquesta línia tot seria diferent!
Bartleby ha dit…
Jo respecto en aquest blog, nomès faltaria que el destrosès, faltan al respecte als que donen la seva opiniò, igual que faig jo. Però si ens ho mirem bé, Mou quan estava a Inglaterra, i a Itàlia, reia dins al camp, feia bromes amb els jugadors, celebrava els gols amb ell. I el principi, m'esperava el mateix d'ell, però la federaciò amb el tema arbitral, i el senyor Roure amb els calendaris, crec que han fet una gran equivocaciò faltan al respecte a entrenador que amb 10 anys ha aconseguit moltissims títuls. El que fa la Federaciò i en Roure, és falta e respecte al futbol, perquè Mou, que és un exemple a seguir com a entrenador, no se li pot fer això. com diriem ara, a Inglaterra i a Itàlia, Mou feia les rodes de prensa més ''lights'' perquè no tenia res a discutir. Extranyament, en la millor lliga del món té problemes. I aquest problema té un nom: MCDF ( Mal Comportament De la Federaciò), I enserio, quan Mou aquest any aixequi al menys una copa, la que sigui, serà quan demostri que ell és el millor

Entrades populars