Paràlisi facial perifèrica

Dimecres 18 de gener del 2012. Un virus que afecta el sistema nerviós i una paràlisis facial perifèrica. Diagnòstic fantàstic tenint en compte les ressonàncies urgents fetes un cop vist que tenia mig cos enrampat i l’altra mig saturat. Matí de pànic personal debut a una ment hipocondríaca que no aconsegueixo controlar a pesar de reconèixer-la com a irracional i sense més fonament que una por infundada a perdre’m el demà. Tot esperant les proves mirava la Creu i pensava, no me la fotis, ara no me la pots fotre, esperat que tingui vuitanta anys si us plau, tinc una dona fantàstica, que a més, està bona, i un fill de deu mesos causant de l’hèrnia, la mar de simpàtic. Ara no, Jesús, com diria el patriarca de la pàtria, ara no toca. Tu mateix, li anava dient, som pocs a Missa de diumenge, si te m’emportes cap amunt tu sabràs el que fas, perdràs un actiu important per escampar l’Evangeli, i sobretot, un euro dominical per reformar la teulada que va caient a trossos com el provenir d’Occident. Tu manes i jo suggereixo. Un cop passat el moment de diàleg diví i amb el diagnòstic a les mans, el metge em pregunta si m’agrada el futbol, i concretament si sóc del Barça. Per suposat, li dic amb la boca torta blincada cap a la dreta per intentar excitar el poder recent instaurat a les Espanyes. Doncs potser seria bo que no seguissis el partit d’avui perquè la paràlisis es podria accentuar més en el cas de tenir emocions fortes. Al·lucino. Home de poca fe obsessionat en la ciència com a vehicle de progrés. Li pregunto si és del Barça. Em contesta que si. I què va fer amb el gol d’en Benzema del partit de Lliga? Vaig anar a passejar el gos emprenyat. Doncs, sap què vaig fer jo? Li dic molest per trobar-me davant del prototip de soci culé taquicàrdic. Vaig obrir una ampolla de cava perquè el partit es posava interessant. Tu sabràs el que fas em dius. 1-2 al Bernàbeu i vaig escoltar el partit per RAC1. L’endemà la paràlisis havia minvat i Jesús decidia donar-me una prorroga. Gràcies.
Article publicat al 9 esportiu, avui, 24 de gener del 2011

Comentaris

txeiks ha dit…
Ja, ja, ja!!! Ja deia Heidegger que en les situacions límit l'home tendeix a trascendir!!!
He copiat la teva oració al meu devocionari particular; porta per títol: "pregària per demanar una llarga vida... que tenim molta guerra per davant".
Molt ben triada la foto. ja et va...
Una abraçada i fes bondat.
Frank Bayer ha dit…
Txema!!! M'agrada el titol de la pregària! Mira, gràcies això he pogut fer un viatge gratuït de matinada a París, per tant, és d'agrair!! Fins aviat!
jet ha dit…
Frank, m'ha agradat molt aquest post. La foto està molt ben escollida. Stallone és el rei!!
Espero que vagis recuperant-te i et puguem veure per Bell-lloc aviat!!

Entrades populars