La decadència de Catalunya

Catalunya ha portat durant anys als seus gens el ser emprenedor, al buscar-se la vida sense esperar res dels de fora, i sobretot, sense queixar-se en excés de les circumstàncies, o el que és el mateix, denunciar-ho mentre movíem cels, mars, i terra, per aconseguir tirar endavant el país. Amb el somriure, la revolta. No vàrem tenir part del pastís durant la conquesta espanyola a Amèrica, però era igual, ens vàrem espavilar i quan Castella agonitzava, Catalunya tirava endavant una indústria gestada durant anys en la necessitat de tirar endavant.
Ara mateix, podem posar els dos dits al pols i veiem com Catalunya agonitza debut a l'anestèsia que ens ha anat col.locant la Generalitat socialista, protegint els ciutadants al màxim perquè no fos cas que haguessin de tirar endavant ells solets. El ciutadà se la de protegir de les injustícies, de les desigualtats, però no se li ha d'estalviar la necessitat de prosperar pels seus propis mèrits, més que res perquè l'esforç d'aquesta persona que estem mimant i protegint està siguent una pedra més que ha de carregar la societat a l'esquena. Això si, d'això no en parlarem i direm que el problema real de Catalunya ve perquè no ens han aprovat un Estatut de merda que ja es varen encarregar de retallar mentre nosaltres ens hi posàvem bé perquè fes el mínim de mal possible. Així ningú parla del problema real, tothom va a la platja a banyar-se, mengen una paella de merda a un xiringuito de la costa, miren el cul de la cambrera, i tot arreglat, fins l'any que ve.

Comentaris

Totti Bayer ha dit…
Puta merda de societat mediocre!!Estem atrapats en un sistema de merda, no ens n'adonem i fem com si res, ens porta sempre als mateixos llocs a fer les mateixes coses. Ens han organitzat la vida i fem el que el sistema vol que fem.
Frank i Jordi, sigueu una mica més optimistes... "Al loro, que no estamos tan mal, hombre". Sí que està fomuda la cosa, però tot es pot aixecar, començant pel resultat de les properes eleccions. Si no hi hagués tants burros en aquesta terra vostra i ja meva...
Frank Bayer ha dit…
A veure, el meu germà és més apocalíptic que jo...
Totti Bayer ha dit…
Tota la culpa és dels polítics vinguin d'on vinguin. No crec que un canvi pugui fer res a curt termini, potser ahir hem vai passar,jeje
Kasal ha dit…
Jo fa temps que ho dic, n'hem de pelar uns quants i després tirar pel dret. Ara que ens han fulminat l'estatut, que molta gent va sortir al carrer i que menjarem espanya fins a la sopa per culpa del mundial, cal aprofitar per agafar le directa i començar a donar pel sac als espanyols i tot el que es posi pel mig.
Si anem a mitges com fins ara mai arribarem enlloc. S'ha de ser contundent. Ells ho són amb nosaltres i així ens tenen quietets. Si ens posem en acció, no ens pararan, perquè no tenen força i perquè no hi estan acostumats.
Tot això no serà possible si tenim per president a qui tenim, i els possibles recanvis no són massa esperançadors.
Si lluitem ens en sortirem! Salut!
Frank Bayer ha dit…
Independència com a única via!!!

Entrades populars