Nou blog: Mosquiteres!

Estimats lectors de la pastanaga verda, com l'Albano i la Romina hem començat amb la Maite un projecte comú (estan separats aquests dos, no? Gran inici...), és un blog que a veure quan dura (no ens enganyem, les emocionades nocturnes solen durar poc, ja siguin a nivell de parella com a l'àmbit grupal) que parla de les petites coses de casa nostra dignes de ser explicades perquè pensem que sense fer públic el nostre àmbit privat, és bo mostrar aquellas pequeñas cosas que ens deixa un món de roses amb alguna que altra espina... Així doncs, si voleu, us emplaço a seguir entrant a l'hort de la pastanga mentre feu un vol per http://mosquiteres.blogspot.com/ i gaudiu d'aquestes experiències que nosaltres ens serveixen per sobreviure... Fins aviat mosquits!!

Comentaris

Txeiks ha dit…
L'afegeixo al reader. Suposo que hem de donar les gràcies d'aquest projecte al gos del veí... Ànims que això promet!!!
Anònim ha dit…
abandones la pastanaga verda?
Frank ha dit…
Quim, no l'abandono, sinó que la deixo parada durant un temps per veure cap on el puc fer girar perquè em segueixi semblant interessant, perquè ara mateix, ja em semblava que era una mera repitició de mi mateix i un exercici excés d'aquell que presumeix d'un mateix, i això, cansa. S'ha de canviar, i ara mateix, no sé que fer. Potser tardaré un any, dos, tres... o potser un mes, o potser no el toco més, però quan m'hi posi intentaré que sigui diferent, quelcom nom. Fins llavors, quedaran els més de sis-cents articles penjats per qui s'avorreixi!!
Frank ha dit…
Tot a la vida té etapes i s'han de saber tancar abans de començar a ser decadent!!
jeje excelente post amigo...
Carles Valls ha dit…
Sóc Carles de Printcolor, www.printcolorweb.com, impremta de llibres, i volem fer-te un obsequi com autor del blog. Per això, et regalem la impressió d’un llibre gratis que podria ser del teu blog si vols, despeses d’enviament incloses. T’interessaria? Si tens algun dubte em pots escriure a: info@printcolor.es

Entrades populars