L'absurd es confon amb la realitat

Els pollastres amb ales de papallona realitzen tombarelles en un parc aquàtic per camells, mentre aquests, bevent cervesa des de la terrassa del bar, comenten la prima de risc dels koales, preocupats en dormir el dia que arribi la fi del món i acabi amb tothom, sense deixar rastre d'una vida de somni on l'impossible era rutina i les utopies excuses per arribar al demà sense prendre mal. Absurda la imatge? Segurament. Fàcil perquè deixa via lliure a la imaginació sense donar cap vincle amb la realitat? Probablament. Però escolta, comença a mirar alguna de les costums pròpies o pensaments culturalment acceptats per un assentiment mecànci de la majoria, i veuràs com no estem gaire lluny d'aquests camells amb ales de pollastre volant per un parc aquàtic per koales, mentre aquests, beven cervesa des de la terrassa del bar, comenten la prima de risc de les papallones, conscient que si només viuen un dia, ho tenen bastant difícil per remontar el vol. Definitivament el món absurd es confon sense dissimular-ho amb la realitat.

Comentaris

Anònim ha dit…
Coneixes el bloc dels Premis C@ts? Aquí pots proposar, en dotze categories diferents, els blocs en català que més t’agradin (excepte els teus!), tants com vulguis i en totes les categories que vulguis. Es tracta de moure cada vegada més el català a la xarxa.
Els cinc blocs més proposats a cada categoria passen a la final.
No hi ha cap premi material, tan sols conèixer nous espais i crear més activitat encara a Internet en la nostra llengua.
Moltes gràcies!

Entrades populars