Gerard Sabaté i Jaume Arxer: Art de Giacks!

Els dos són artistes retrobats en el desordre, capaços d'alentir un instant en el caos del dia a dia, posar a ulls foranis els petits bocins d'eternitat present en els paisatges, en les mirades, en els gestos anònims de les emocions. Un fa parlar la guitarra, l'altra desxifra el llenguatge del pinzell, però els dos tenen en comú aquesta capacitat de sobrevolar un pam de terra quan festegen amb les muses, i regalar-nos perquè si aquesta visió personal i intransferible d'aquell món invisible a primer cop d'ull. Per un, penjaré el primer vídeo al blog després de més de 750 articles on s'hi pot veure el videoclip d'aquesta lluna anxaneta a flor de pell que ens ajuda a dir si o si quan la vida fa mala cara, i per l'altra, una pintura lluminosa majestuosa on el nostre mar s'agenolla a peus d'una alba omnipotent, que pots trobar al seu blog on t'hi recomano entrar (http://www.jaumearxer.blogspot.com.es/ ).
El que no saben els dos és que amb aquesta labor de creació, de buscar el llenguatge de la bellesa, dignifiquen les seves feines de professor, més que res perquè per arriba a les persones, cada vegada ho veig més clar, necessitem més art i menys matemàtiques, més paraules i menys números, més giacks i menys màquines.

Comentaris

Anònim ha dit…
El teu millor post,giackg. M'has emocionat de veritat.
Anònim ha dit…
m'ha agradat moltíssim!!!
Anònim ha dit…
Amb il·lusió, amb compromís anirem instaurant el giakisme. Coincideixo amb el giack 1: el teu millor post. Alço la copa!

Entrades populars