Raúl Tamudo o com arribar a l'èxit sense saber llegir

Referent dels analfabets, Tamudo representa millor que ningú un exemple vivent d'algú que arriba a la fama i que fins i tot té un cert esperit de referència entre el seus, però que és incapaç d'ordenar amb criteri el subjecte i el predicat d'una oració. El jugador més sobrevalorat de la Lliga Espanyola, que ha arribat als cent gols després de jugar permanentment durant dotze temporades i tirar els penals, faltes, còrners, faltes indirectes, serveis de porteria i bots neutrals, té una mitjana de menys de deu gols per temporada. És lluitador, no se li pot negar, però només té el nivell per jugar un equip de segona categoria com l'Espanyol, on un jugador normalet com Luis Garcia ha fet saltar a la vista els defectes del seu company de la davantera.
No sóc antiespanyolista, és més, trobo molt lloable que dintre el bipolarisme Barça-Madrid hi hagi aficionats que tinguin aquest toc diferencial de donar suport un equip simpàtic i que aposta pel planter. Ara, això és una cosa i l'altra és que l'emblema del teu equip sigui un exemple d'aquest fracàs escolar que està destrossant el país i que ha arribat fins els òrgans més elevats del poder polític de Catalunya. Tenir estudis no assegura que estiguis capacitat per exercir un càrrec, ara, no tenir-ne t'assegura que no pots dirigir un país amb coneixement total i no pots sortir davant dels periodistes per ser el referent d'un equip amb una gran història. Com deu enyorar els aficionats cultes de l'Espanyol a Valverde. Per cert, en Sergio Busquets també promet donar grans tardes de glòria a la sala de premsa del Camp Nou.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola, Sr. Bayer, m'he passat pel seu blog, i he vist totes les entrades que hi havia.(No m'he les he llegit totes) La entrada que m'ha agradat més és aquesta, dintre de les que m'he llegit.

Jordi Amagat.
Frank Bayer ha dit…
Jordi!!! Només faltaria que les haguessis llegides totes... has de fer coses de profit!!! Home, la d'en Tamudo no només és mèrit meu, diguem que l'hem fet entre tots avui a la biblio... Bueno, no diem això que es pensaran que a la biblio no estudieu...
Tu, amb les notes d'aquest trimestre si que triomfaràs a la vida, no com aquest matat d'en Tamudo!!!!
Anònim ha dit…
El millor, però és aquest topé que porta en Tamudo...
Topé d'intel.lectual --recorda a Tintín--, a o li flueixen les idees...
Crear un grup al facebook per pagar-li el graduat escolar en ESO és el millor que s'ha fet aquest any 2008.
JAUME.
Frank Bayer ha dit…
Home, la foto està agafada "adrede"... Lo del grup del facebook no té pèrdua... Jaume, l'any que ve l'Espanyol a Montilivi!!!
Anònim ha dit…
Que bo Frank; ja ns u havies comentat a l'hora d'angles pro ara u e llegit i he rigut molt!!!!

Quim Cassany!

Entrades populars