Agost

La calidesa de la música estiuenca repica les portes del desig quan la lentitud del temps del mes d'agost passa per davant de casa teva. Durant aquest mes tot transcorreix amb lentitud, amb mandra, amb certa desgana per arribar el demà. És just aquell moment, quan el tedio t'impedeix agafar el comandament de la televisió que recordes aquell cd d'Els Pets que et torna l'essència dels agostos triomfals, de les retirades a temps per aconseguir victòries futures, de la facilitat per viure el carpe diem marítim, de les petites coses que t'enamoren d'una desconeguda, de les confidències amb les amistats que transcorren durant tota la vida, de les llargues partides de cartes nocturnes on acabaves lleuger de roba i carregat d'un licor barat robat de l'armari de l'avi, del gust per les absències d'amors estivals impossibles de recordar en detall però presents en tota la seva absència. En definitiva, del gust de viure...
En fi, que us recomano durant aquest mes d'agost recuperar el treball dels de Constantí que porta per nom aquest mateix mes, i els que encara no l'heu descobert, aneu-hi, compreu-lo i degusteu-lo a poc a poc, com un calippo excessivament congelat. Ja veurem com aconseguireu trobar un xic de vitalitat en aquest agost feixuc i mandrós. Ànims i la platja!!

Comentaris

Kasal ha dit…
Potser el seu millor disc? Potser la seva millos cançó? A casa ja és una tradició que cada principi d'agost, es desenterra el disc i es posa al cotxe. Questió de necessitats espirituals. I per més coincidència, tenim un fill i neix a l'agost, què més vols?
Salut!
Frank Bayer ha dit…
Joan!!! Ja he arribat de viatge!!! Buff!!! Quines ganes de tornar a marxar!!! M'he passat pel teu blog i m'ha encantat, sobretot perquè tens coses molt interessants a dir i les dius molt bé!!! Per cert, si treus el Per què no vens? és el disc més ben trobat d'Els Pets de llarg!!! i estic d'acord amb valorar Agost com la millor cançó!!! Una abraçada playmobil!!!

Entrades populars