Hem d'anar poc a poc, pas a pas

Hem d'anar poc a poc, pas a pas, amb humilitat, sense creure'ns millor que els altres ni infravalorant el rival, perquè encara que últimament no està gaire fi, sabem que són molt competitius i que al llarg de la història, en els moments claus, ens han guanyat la batalla perquè són uns animals a l'hora de competir. Nosaltres, encara no hem fet res, és cert que hem anat fent passes importants per arribar al destí somiat, però si no ho aconseguim, la història no ens reconeixerà com a guanyadors sinó com uns malabaristes diàlectics i poca cosa més. Per tant, us exhorto a ser prudents i a seguir treballant dia a dia, amb il.lusió, sense esperar un èxit a curt plaç, perquè nosaltres ens aixequem cada matí per una fita que va més enllà del avui i el demà, i per tant, no hem de perdre aquesta perspectiva que va més enllà de la satisfacció inmediata. Certament la victòria d'avui ha estat important, però si no la certifiquem demà amb treball no servirà de res, perquè aquesta casa els èxits són efímers i les crítiques als mal moments duraderes. Per tant, ciutadants i ciutadanes d'aquest país mil.lenari, us animo a aixecar-vos cada dia amb l'objectiu de seguir treballant amb humilitat per arribar a la fita marcada: la independència de Catalunya.

Comentaris

Anònim ha dit…
Sóc el mateix anònim que el de l'article ''Com ell''. La veritat i s'ha de reconèixer, es que, és cosa impossible això. I jo penso que, en aquests moments de crisi, hem de estar tot Espanya junta, i lluitar per sortir-ne.
Ignasi Cassany ha dit…
molt bo frank!! m'ha encantat!
Frank Bayer ha dit…
Gràcies Ignasi!! Fem el que podem!!

Anònim, a partir d'ara,si m'ho permets, et diré Bartleby (jeje), ja que no dius el nom em perme-t'ho una llicència... Al que anàvem Bartleby, potser tens raó amb això d'estar Espanya junta, però també seria bo treure la n de ninot i posar la s de sensatesa, i enlloc de junta sortirà justa, perquè el conte de l'altre galta ens el creiem a l'esglèsia, sortin d'allà, ja es veu tot diferent...jeje...
Anònim ha dit…
Hahaha, molt bona aquesta del Bartleby. Ja escriure al Putnam's Magazine. La veritat és que, tothom té les seves ideologies, gustos....
Amb això no és pot fer res.
Iron ha dit…
anava a comentar quelcom al respecte però haig d'anar a vomitar al vàter, és el que em passa quan llegeixo o sento frases com "en aquests moments hem d'anar tota españa junta" o també amb "vaig amb la sel.lecció española perquè hi juguen els del barça"
Per cert Frank, en català hi ha terminis no plaços, i ara si, me'n vaig al vàter jajaja
Anònim ha dit…
Buff... Iron, enserio que vas al vàter per això? La veritat és que em sorprens.

Bartleby

Entrades populars