La pastanaga està deprimida

Estic deprimit. Se m'ha escarrensit la pastanaga i per això fa una setmana que ni tant sols entro al blog. No tinc ganes d'escriure, i la passió per agafar l'ordinador i començar a fer cinc articles d'una tirada ha acabat asseguda algun racó ignorant el cant desafinat d'una musa obesa. Tot plegat ve donat perquè el meu nou ordinador Acer, de dos mesos d'antiguitat, regal de Nadal, i font d'esperança per convertir-se en la plataforma per estrellar definitivament la meva carrera literària, ha decidit tirar-se d'una distància d'un metre i picar al terra just amb la part on s'emmagatzema el disc dur, enviant-lo a millor vida, i amb ell, tot el sistema operatiu, que encara que no sé el que és, es veu que és el que val pasta. Tot trencat, tot perdut, tot està per fer però ara mateix ho veig impossible.
Davant d'aquesta situació de desencís informàtic, he acabat amb un estat de xoc que m'impedeix escriure, pensar, menjar (bueno, això no) i altre tipus d'activitat no apte quan tens a davant vuit i mesos i mig d'embaràs, o sigui, en certa manera, des d'un punt de vista matrimonial, ja em va bé que l'ordinador s'hagi trencat. De totes maneres, avui a Cotlliure, davant la tomba del poeta, m'he proposat tornar a lluitar per reobrir aquest camí embardissat on s'hi amaguen les meves desil.lusions que gairebé diàriament intento plasmar en aquest hort heterogeni. Així doncs, estimat lector, sàpigues que estic deprimit però que de mica en mica intentaré treure la pastanaga del seu estat tombat d'escarransiment. Gràcies per la comprensió, i ja ho sé, un iboprufeno ho cura tot.

Comentaris

Rutolf ha dit…
Te voy a dar un consejo, que no vas a seguir y que llega tarde pero planteate la posibilidad de comprarte un mac y usar su aplicacion de Time Machine. Desde ese momento, los accidentes/averias con los ordenadores se convierten "solo" en un problema de dinero, no de datos.
Suposo que també ha tingut quelcom a veure en aquesta "depressió" la sensació de robatori a l'Athletic, per part del Barça, als darrers partits. Estic amb tu, Frank. Ànims i endavant!!!!
Totti Bayer ha dit…
Ànims Francesc!!i pert cert, l'Ibuprofeno no arregla gaire res,jeje!
Anònim ha dit…
Rutolf, te voy a dar la mejor descripción de los productos de apple: ''Mierda cara''. Con eso, me refiero a que Windows, perfectamente puede hacer lo mismo o más que un mac. Hazme caso, entiendo de este tema.

Gracies, Bartebly
BellAvui ha dit…
Ja que tothom hi diu la seva, farem xerinola.
El meu ordinador no es va precipitar al buit, simplement va petar el HD. Me'n vaig comprar un d'extern.
Va, anima't Frank, que la primavera ja està aprop, i tot començarà a florir!
Frank Bayer ha dit…
Rudolf!!! Benvingut al blog!! He aconseguit que s'arregli l'ordinador... en fi, ja us explicaré quan ningú ens llegeixi!

Bellavui, la primavera floreix quan l'arbre encara és viu... perdona, però és que avui fa un dia londinenc d'aquells que et fa mirar la soga amb simpatia...

Barleby, m'agrada que creis opinió!!

Ferran, amb una cosa ens posem d'acord: Navarro al paredón!!

Jordi, m'agrada l'aire que està prenent el teu blog!! segueix!!

Entrades populars