El pitjor és en Karanka

Hi ha un personatge del Madrid que fa molta més ràbia que Mourinho. Aitor Karanka. En Mou al cap i a la fi, és l'entrenador, és el que mana i per tant, ell decideix com vol actuar per treure els millors resultats. Res a dir més enllà que no m'hi sento còmode i que no m'agradaria que em representés, però repeteixo, ell és igual a Madrid, a Londres, o a Milà, no enganya a ningú. Ara, l'altra? Aquest gosset que el va mirant de reüll, que va repetint els seus gestos com si fos un titella manipulat, que sense haver estat a Italia fa el típic gest d'ajuntar els dits i moure'ls amb un somriure, que intenta simular el to cínic i sarcàstic del seu cap quan aquest l'envia a les rodes de premsa, que quan el portugués surt de la banqueta ell a darrera com un llepon, aquest home és lamentable. Tothom se'n fot d'ell. I temps el temps, però el dia que en Mou deixi el Madrid, aquest engreixarà les files de l'INEM, qui voldrà un tio que durant dos, tres, quatre anys, ha demostrat tenir una incapacitat per ser qui és? Home, podem dir, potser ell és així? Tothom recorda el Karanka jugador, res a veure amb aquesta actitud de mort de gana, de venut, de calçasses sense remei. Per què em fa tant ràbia, si no sóc del Madrid? Perquè com a persona m'indigna que un personatge públic estigui orgullós de ser alienat per algú altre, ja que només em pensava que això era propi de nens de primària que estan sotmesos al líder de la classe, fins que es van fent grans i veuen que ells tenen un discurs propi a banda del líder.
Noi, planteja-t'ho, en Mou farà ràbia, perquè al cap i a la fi, és un entrenador que amb un estil polèmic guanya, guanya i guanya, ara tu, fas ràbia perquè ens treus la dignitat com a persona, i a, veure't sentim vergonya aliena. Ni Cristiano, ni Pepe, res de res, el pitjor és Aitor Karanka perquè ens devalua a tots plegats.

Comentaris

Gerard Pi ha dit…
Totalment d'acord Sr. Bayer. i s'ha de recuperar el més aviat possible que el Barça està passant un mal moment i ara més que mai no ens podem rendir.Ànims i endavant. Vinga en veiem!!
portava ja uns dies amb ganes d'escriure algo sobre aquest desgraciat; no ho hagués fet millor!
Frank Bayer ha dit…
Gerard!! Em recuperarè, tot i que espero que el Barça vagi més ràpid que jo...

Ignasi, he intentat evitar dir-li fill de puta, he pensat que era massa fàcil i m'hagués quedat massa a gust... Ho guardo per altres persones...

Entrades populars