Volem Guardia Civil

Faré l'article en català tot i que algun dels mossos doctorats en filologia espanyola per la Universidad de Salamanca, que s'han especialitzats en la mitologia en l'obra de Góngora, no el dominen del tot bé com han demostrat a les últimes manifestacions protestant per la disminució de recursos que han patit. Em sap greu. Me sabe mal. Mireu, primer de tot dir que estem tots iguals, professors inclosos, i no anem a fotre el pena d'aquesta manera, amb una actitud de nen enfadat perquè per sobre de tot està la dignitat, en segon lloc, no us penseu que la vostra feina és la més important que existeix, que sense vosaltres no podríem viure i tota la pesca. Tothom és important, ningú és imprescindible, i vosaltres actueu amb la supèrbia del que es creu totalment necessari. En tercer lloc, molts de vosaltres que aneu profanant la llengua de Cervantes i que us pixeu a sobre del de la Rodoreda, heu anat a parar aquest sector per necessitat i no per vocació, com es pot veure amb algunes actituds d'abús d'autoritat d'algun sector d'aquest col.lectiu. I finalment, dir que no us poseu gaire tontets que demanarem que torni la Guardia Civil, que per lo menys porten la bandera espanyola i així si ens hem d'atonyinar ja veus que lluites contra l'invasor i no hi ha cap mena de problema, perquè vosaltres teniu la santa llet de portar la senyera i això, a vegades confon. O sigui, més calma, que tots estem aguantant el temporal i no anem muntant xous de mainada perquè els papes ens aplaudeixin, a veure si haurem de deixar anar els indignats perquè posin ordre.

Comentaris

sublim, brillant, inmens!

(i no sé si molt o poc progre...)
Joan ha dit…
Caram Frank, veig que la teva "minusvalia" temporal t'ha accentuat la mala llet.
Que consti que no comparteixo la manera de queixar-se que tenen alguns mossos, però per desgràcia, de imbècils n'hi ha a totes les classes i estaments de la societat.
A mi el que em sap greu és que vagin retallant a metges, policies, mestres i funcionaris, mentre els "millets" de torn continuen de parranda per aquests mons de Déu.
Jo faria com es feia abans... agafaria els mossos i la guardia civil i els diria que entressin a sac a casa d'aquesta colla de lladres i les seves famílies. Un tant per cent del botí per ells i la resta a tapar forats d'aquesta desastrosa crisi.
Frank Bayer ha dit…
Ignasi, és progressivament fatxa...

Joan, totalment d'acord, però totalment, vull dir 100x100!!! Però és compatible amb aquest exercici crític, satíric, i hiperbòlic, d'aquest grup de mossos, collons, que els meus veïns són mossos els dos i són un 10!!! Em refereixo a aquest grup que es carrega el prestigi del cos policial!!! Per cert, on fem els balls de saló??
Anònim ha dit…
Ets un camerus que no saps el que dius, un niñato fill de papa que t'ho han donat tot mastegat. Aqui )els dels pobles dels Pallars Sobira) us diguem PIXAPINS, perque no en sabeu ni per on volteu. Apa nen ves a pentinar els esquirols a Collserola (si es que n'hi ha algun= i deixa als Mossos que aqui als Pallars la convivencia es magnifica, com a la serie de TV3

Entrades populars