El portàtil regalima

La versió oficial és que l'ordinador està moll perquè sense voler, un got d'aigua es va tombar i tot el líquid va cobrir el portàtil. Aquesta és i serà la versió oficial perquè a vegades la veritat millor tapar-la amb una mentida, maquillar-la amb un fet que amagui el vertader patetisme de les experiències del dia a dia. Recordo, quan vivia al pis de Barcelona, que durant una nit d'estiu d'aquelles xafogoses amb la finestra oberta i el trànsit transitant (perdó per la redundància) pel carrer Bruc, vàrem començar a jugar a atacar autobusos. La primera ofensiva fou amb amb un grapat de tomates madures que esquitxaven el sostre del vehicle sense provocar cap bony al metall. Fins aquí tot correcte, res anava més enllà de l'avorriment d'uns universitaris que mentre tiraven vegetals per la finestra aprofitaven per regar les plantes de la veïna amb cervesa. El segon atac fou tirar aigua perquè l'esquitx provoqués un sobresalt als ususaris del bus nocturn i els despertés del seu son tremolós. El problema fou quan un dels soldats, donant força a la gerra d'aigua per donar impuls, es va quedar amb el mànec a les mans mentre la gerra anava donant voltes per l'aire, lentament, fins arribar a impactar amb el sostre del bus, provocant que aquest es parés i truqués a la policia per denunciar l'incidient. Mai vàrem explicar a ningú perquè havia desaparegut la gerra, i fins i tot, a vegades, per tapar la veritat, dèiem que l'havíem llençada per motius estètics. Així doncs, avui us dic que el portàtil està moll perquè un got d'aigua s'ha tombat i l'ha deixat ben xop. Qui ho vulgui, que s'ho cregui.
PD: El fet que l'ordinador estigui poc operatiu, per no dir gens, farà difícil anar escrivint a la pastanaga amb una certa regularitat, ja veurem que podem anar fent.

Comentaris

Kasal ha dit…
Jo sí conec la versió oficial, i crec que és de justicia social que el món la conegui.
A més, jo ja t'havia avisat que no utilitzassis l'ordinador en aquelles condicions i no em vas fer cas.
No pots fer el gintonic de rigor mirant la tele, llegint un llibre o mirant una posta de sol per la finestra? Cal consumir aquesta excelent beguda mentre escrius pel bloc? Busques la inspiració en destilats d'herbes i fruites pels teus brillants articles?
Quan portis el portàtil a reparar, vigila que no surti del disc dur un senyor vestit de soldat i amb barba que respon al nom de befeeter.
Salut!

Entrades populars