Genocidi català ja!

La frontera entre el dolor i el sadomassoquisme és molt fina, i els catalans, éssers vulgars, tal com mostra la composició del Parlament de Catalunya, són una espècies que confon sovint aquests dos sentiments on es barreja el plaer i el patiment davant els cops provinents de les potes de Madrid. Vista aquesta situació proposo des de la pastanaga verda l'execució inmediata de tots els catalans, un genocidi controlat on tots anem passant en fila per una habitació on ens aniran eliminant amb tranquil.litat i en silenci. D'aquesta manera, Espanya tindrà el luxe de desfer-se d'aquells que amenacen una i altra vegada a trencara l'estabilitat institucional d'un país més pròxim a la xauxa de Mugabe que el saber dels grans països.
Una vegada estiguem tots fora ja podran tirar el país endavant sense excusar-se amb la putrefacció dels nacionalismes perifèrics, ara si, també els demano que una vegada ens hagin eliminats a tots, ens deixin en pau, ens deixin descansar tranquil.lament i no ens toquin la pampa donant-nos la culpa de la nostra no-implicació amb el dia a dia de l'estat espanyol. No sé si és una solució que tindrà èxit o estar també abocada al fracàs, però el deixar-se eliminar a l'estil Eichmann crec que és la única sortida que tenim perquè ens deixin d'una vegada en pau i no ens vinguin amb sentències de tribunals constitucionals formats per personatges que van faltar a classe el dia que s'explicava el dret a l'autodeterminació... ai, perdó! No m'en recordava que a Espanya mai s'ha expliat què és el dret a l'autodeterminació...

Comentaris

Joan ha dit…
Ostres, no sé si estic preparat per ser un màrtir del catalanisme social.
De totes maneres, em sembla que el problema no és que nosaltres no volguem ser. El problema és que no ens hi volen.
En qualsevol cas, visca l'independentisme local.
aniol ha dit…
Malauradament també he pensat algun cop en el que dius, és difícil que no et facin caure en la paranoia o l'esquizofrènia... Però ara mateix vull que si tenen planejada aquesta exterminació, almenys em deixin veure quin resultat tindrà el que passarà el 13 de setembre a Arenys.
Frank Bayer ha dit…
Visca l'independentisme de Sant Julià!! Camaleó, ens coneixem...!!jeje...
Aniol, avui m'he assabentat del tema d'Arenys,em sembla molt interessant i un pas endavant molt engrescador!! Gràcies pels teus missatges!!
Anònim ha dit…
em sembla que lo d'Arenys està fotut... sentit comú??
Frank Bayer ha dit…
Sentit comú? El sentit comú és que cadascú pugui ser el que vol, i més si la naturalesa el recolza!!! No pot ser que haguem de demanar permís per poder decidir el nostre futur com a país. Això és sentit comú... perdó pel to polític!!
Caracremada ha dit…
Frank, la úncia solució ara, és REAGRUPAMENT
Frank Bayer ha dit…
Caracremada!! Això s'hauria de mirar, ERC deia el mateix fa deu anys i mira ara!! si t'interessen tema dels maquis (ho dic pel teu pseudònim), mira't el Sàpiens d'aquest mes!!!

Entrades populars