El referent penjat a casa

El tenim posat a l'entrada, com un déu profà, com un símbol protector de la llar, del pas a pas, de la humilitat, de valorar a l'altra pel que és, del anar treballant al dia a dia per recollir el fruït a llarg termini, de les novel.les de Trueba i la paraula afilada per convèncer al proxim que els merits s'han de guanyar de manera continuada i que no pots viure d'allò que vas aconseguir fa uns anys. Ell és un referent, no perquè no tingui defectes, sinó perquè sap que les limitacions que tenim com a persones ens obliga a treure l'esforç i la voluntat per arribar allà on volem, no només amb la feina, sinó amb la família, amb la gent que estimes.
Per això el vàrem posar a l'entrada, perquè ens semblava que era una bona manera de sortir de casa amb la moral ben alta, amb l'ànim ben optimista sabent que moltes de les direccions on ens porta la vida venen marcades per nosaltres.
PD: La foto no és la que he penjat, però no he trobat la que tenim a sota les libèlules.

Comentaris

No he entés res d'aquest post. Ja m'ho explicaràs.
Iron ha dit…
Doncs jo crec que aviat sortirà el Tardà de Polònia dient: “l’anunci del Banc Sabadell amb en Guardiola, està bé, però al cap d’un mes ja cansa, perdoneu però algú ho havia de dir.” El problema d’una campanya publicitària és que per molt bona que sigui o per molt que t’identifiquis amb el seu missatge, si no evoluciona acabes avorrint-la. És el mateix que va pasava amb l’anunci de la cocacola sobre la generació dels 80 (el de “eh señor puede pasarme la pelota”). De totes maneres m’encanta que Madrid estigui plè d’aquests cartells, espero que davant la casa del Mou també n’hi hagi un jejeje
Maite ha dit…
Us he de dir q jo ara quan arribo a casa i el veig em venen ganes de posar rentadores...
Frank Bayer ha dit…
Iron, hem rigut molt amb el futur gag d'en Tardà!!!

Ferran, és com si tu tinguessis un pòster d'en Zarra!!

Entrades populars