Paraula de Mou

Fa molta ràbia quan parla perquè moltes vegades té raó. Posa el dit a la llaga i el remou de la manera més tètrica per ferir el rival i fer-li perdre el control, i el descontrol, com tothom sap, és sinònim de derrota. Quan li varen preguntar si el seu duel amb l'entrenador del Milán era un derbi a les banquetes va contestar "2 champions ganadas contra dos partidos jugados en la competición, esto no es rivalidad". La resposta és estirada, pedant, i sobretot, brillant perquè diu el que tothom pensa. És com si li preguntessin a Guardiola si els seus enfrontaments amb l'entrenador del Copenhaguen són un derbi de les banquetes, una pregunta realment ridícula. Sobre les declaracions de Cruyff dient que Mourinho mai entrenaria un equip seu, l'entrenador portugués va assenyalar-se els ulls i va contestar "me has visto los ojos, hace unos días que no puedo dormir". La veritat, vaig riure molt perquè aquí Barcelona tenim Cruyff com un déu profà i que vingui una persona de fora i el faci caure del pedestal així, pim, pam, té molta gràcia. Mourinho fa respecte perquè sap el que vol, quelcom que no passava a Madrid feia temps, sap on va i com hi vol arribar i això és el pitjor que pot passar al Barça perquè la veritat, per molt equipàs que tinguis, sempre ajuda tenir el gran rival desorientat, i amb l'arribada de Mourinho, saben el que volen i com ho volen, i encara que les maneres siguin odioses poden arribar a aconseguir les fites que s'han marcat.
Finalment, remarcar que és un paio que em cau fatal i em fa una ràbia especial, segurament perquè moltes vegades té raó i fot fàstic haver de reconèixe-ho. Ara mateix, després d'escriure aquest pots tinc una necessitat imperiosa d'anar al wàter per expressar la meva opinió real sobre la paraula de Mou.

Comentaris

Anònim ha dit…
T'has donat compte que el Mou parla igual que els dolents de les pel-licules de traficants d'armes nuclears, que solen ser albano-kosovars o d'algun indret similar? Posa en la veu de Mou la frase "Os vamos a lanzar un misil que va a matar a toda Nueva York" i li queda la mar de real, es que t'ho creus i tot. Quan deixi el futbol es pot dedicar al doblatge de pelis del Van Damme i triunfarà de veritat...
Nico ha dit…
amb l'última frase s'entreveu el cangueli que comencen a patir els aficionats culés pensant en el derbi...
Anònim ha dit…
En Jaume té raó, sembla que defensis a en Mourinho, l'elogies molt, encara que els insults, brillants, per cert, ho dissimulin una mica.
Veig que, en fons, t'estàs fent de Madrid... Això em preocupa.
Frank Bayer ha dit…
Tots teniu raó en alguna cosa, menys tu Nico quan parles d'aquest canguelo que ens ha donat dues lligues... perdoneu, però algú ho havia de dir!!!

Entrades populars