Si ja ho sé, el Papa és un fatxa

Si home si, ja ho sé, el congrés eucarístic del 51, que Barcelona quedarà saturada per un cap d'estat, que és una mostra més de la força del catolicisme al món d'avui en dia i que et fa pensar en èpoques preterites on la creu anava amb l'espasa, ja ho sé, em parlaràs dels pecats aberrants d'una minoria i ho extendràs a tot un col.lectiu perquè interessa fotre pals a tot i a dret, després parlaràs de la raó sense pensar que en nom de la raó es va destrossar un continent que tu mateix reivindiques amb allò del 0,7%, ja ho sé, em conec el teu discurs de memòria, que si els preservatius, que si els gays, que si les dones que no s'ordenen, que si les riqueses del Vaticà, buf, et ben asseguro que de les vegades que l'he sentit, jo el podria fer molt millor i t'acabaria convencent de veritat el que tu defenses perquè queda bé, perquè queda progre, perquè atacar l'Església fa cinc-cents anys era per tenir-los ben posats, i avui en dia, atacar la Església només serveix per demostrar que ets un més del ramat. De totes maneres, aniré rebent pals i callaré, no fos cas que si defensés el Papa amb alguna cosa m'acusessin de fundamentalista o pitjor, de franquista, i llavors no em deixessis entrar al teu club selecte d'intel.lectuals amb cervell de micròfon.

Comentaris

Xavi de la Fuente ha dit…
Pim-pam. M'ha encantat, Frank.
Jo no et tractaré ni de fonamentalista ni de franquista. Tot al contrari. Tant ells com els altres no saben de què parlen, però tu, amb aquest article, presentes unes idees ben clares.
Iron ha dit…
Tens tota la raó quan dius això de que atacar l’església avui dia demostra que ets un més del ramat, de fet crec que els vertaders antisistema serem els vora 800 voluntaris que ens aplegarem el 7 de novembre (sense necessitat cremar res), més les desenes de milers de fidels que assistiran a la missa ja sigui dins o fora del temple.
Serà un esdeveniment històric, ens veuran milions de persones arreu del mon, hi han 2000 periodistes acreditats, tot això com va dir l’arquebisbe aporta a la nostra ciutat un benefici econòmic i espiritual molt superior a la despesa.
De totes maneres em preocupa que aquestes crítiques puntuals ja hi hauran els de sempre que les hauran fet arribar al Vaticà, i semblarà que l’Herrera és el president de la generalitat i que representa el sentir majoritari dels catalans, que som una segona holanda bla bla bla... El president Pujol al.lucinava amb la idea distorsionada que tenia Joan Pau II de Catalunya i la duresa de la resposta quan li demanava que afegís al català a la benedicció U&O. Esperem que ara el Sant Pare s'emporti una imatge ben positiva dels catalans.
Un bon article: http://www.catalunyareligio.cat/?q=node/8480
Maite ha dit…
Molt bé frank, ben dit!!com diria el nostre "amic" Laporta, que n'aprenguin!!!
Frank Bayer ha dit…
Bons comentaris, Iron bon anàlisis, sobretot la ganivetada a l'Herrera!!

Entrades populars