Els novillos d'El Balcó

Cerimònia masculina on degoteigen un per un tots els tòpics de l'home ibèric, el restaurant El Balcó és l'escenari perfecte per la reunió d'amics que necessiten parar les seves vides que segueixen camins diferents, i unir, rodejats de carn argentina, preocupacions, alegries, objectius, esperances, bromes, records... El passat divendres el vàrem batejar com el millor restaurant de Girona després d'haver devorat empanades, amanides, novillos, bistecs, i haver-ho paït tot amb un bon vas de Pacharán.
Des de la pastanaga verda, deixem de banda durant un dia la nostra defensa del vegetal i us recomenem que us deixeu perdre pel Balcó, al costat de la Llibreria 22. Això si, ha de ser un sopar d'amics i heu de demostrar-vos l'amistat devorant un novillo i deixant-lo pelat.
PD: Tinc complexe de Vázquez-Montalbán...

Comentaris

Rafel Fàbrega ha dit…
llàstima, si en tingués, d'amics, hi aniria..
Marc Cassany ha dit…
com mola, ja sembles en Sostres parlant de restaurants!
Frank Bayer ha dit…
En Sostres parla de restaurants?? Ostres, no n'he llegit cap!!! M'agradaria veure els que deixa malament "era brut i em va servir un home ganes de menjar-se el que portava al plat"!!
Ara vaig a mirar el post de l'Espanyol!!!
Rafel, jo sóc amic teu!!
Marc Cassany ha dit…
Ostres doncs té moltíssims articles de restaurants. Sovint titula l'article amb la direcció del restaurant i casi sempre els deixa bé. Té molt bon gust i és molt elitista. De fet a casa seva són els propietaris de la cadena Semon.
Joan ha dit…
Un restaurant petit (unes 10 taules), acollidor, amb materies primeres de 1a qualitat, una carta de vins de les més extenses que hi ha a Girona, i un cuiner que fa que la carn sembli feta al costat de la Bombonera!
M'encanta que t'encanti!

Entrades populars