Petites il.legalitats quotidianes

Vivim de petites il.legalitats quotidianes. D'aparcar malament el cotxe en doble fila per anar a buscar aquell medicament que necessites per una picor lleugera a la gola, de creuar el carrer quan no pots passar perquè no saps valorar que els deus segons que guanyes realment no valen la pena, de tirar un paper directament a la paperera perquè la impresora ha fet una lleugera taca de tinta a un lateral, d'agafar un bolígraf a una consulta mèdica per poder escriure uns versos sobre una divorciada anomenada Isabel, d'intentar xuclar la connexió d'internet d'una oficina de La Caixa amb una clientela d'edat avançada, de col.locar un paper fals a la zona blava per enganyar un supervisor agotat d'anar mirant vidres... i així podríem anar seguint fins emplenar diferents blogs sobre la necessitat de saltar-nos la llei per sentir-nos alguna vegada a la vida, petits gàngsters amb capacitat de burlar l'autoritat.
I per què fem això? Doncs perquè la llei està feta per ser saltada amb elegància, com un salt de perxa de Bubka, com una croqueta de Laudrup, com un monosíl.lab de Guardiola, com un quadre oníric de Dalí, com un si bemoll de Drexler, com una Nespresso seduïda per George Clooney. Per això, cadascú de nosaltres, cada dia, fem petits gestos que sumats al llarg de la vida ens donarien alguna nit gratuïta entre reixes per poder redimir-nos de les nostres faltes. De totes maneres, també hem de dir que ho necessitem per donar una mica de salsa a tot plegat. Així doncs, seguiu i disfruteu amb les vostres petites il.legalitats quotidianes.

Comentaris

Kasal ha dit…
Cometre petites il·legalitats és aquella petita salsa de la vida que ens amaneix la quotidianitat. Carregar el mòbil a la feina, escoltar Sabina a l'ordinador del despatx mentre els companys corregeixen examens, saltar-se el règim estricte del metge quan posen bombons pel cafè, escriure versos d'amagat quan s'està avaluant. Què hi pot haver més bonic que això?
Ara que ja he confessat el que faig a la feina, espero que el jefe no llegeixi això i em renyi. Segur que no.
Salut!
Frank Bayer ha dit…
Jejeje!!! Em veig molt reflectit amb les il.legalitats que has escrit...jeje!!! Bon Nadal Joan!!!

Entrades populars