Artistes de tornada ideològica

Espanya i Catalunya, una sucursal de la civilització grega perduda per l'oblit d'un carter espartà, tenen una sèrie de personatges que amb el temps han acabat essent una paròdia d'ells mateixos, més que res perquè la decadència física i mental a la que han arribat ha servit per ridiculitzar tot allò que havien representat de joves, si és que varen arribar a ser bandera d'alguna cosa.
Sincerament crec que dins aquesta categoria d'artistes que han acabat escopint sobre el seu rostre, Miguel Bosé té un lloc d'honor. Cada vegada que obre la boca per parlar, no per cantar, sempre treu aquest esperit de superioritat moral insultant que tenen tots els artistes carronyers d'esquerra que es creuen amb força per anar pontificant sobre la manera de viure de les persones. Ells són els primers de cagar-se amb les jerarquies, però alhora són els primers d'utilitzar els micròfons que tenen davant seu per anar aconsellant a la seva parroquia de com viure les seves vides, i si el discurs no funciona, sempre ens quedarà la guerra d'Irak per acabar tapant les seves misèries personals.
M'havia proposat feia temps de no fer escrits de crítica visceral per intentar ser un xic positiu, però quan he vist el Bosé per la televisió fent el seu discurs repetit, he tingut un impuls que no he pogut evitar. Més que res perquè em fa molta ràbia que segons quins personatge públics, per mèrits qüestionables, tinguin un micròfon a davant per poder deixar anar al seu vòmit incontrolat, mentre d'altres, han de seguir callat perquè no troben espai on fer sentir les seves veus silenciades pels crits d'aquests esquerranosos amb menys estil que en Joan Herrera posant gasolina al cotxe.
PD: A Catalunya l'exemple clar seria Carles Flavià.
PDD: Les cançons de Bosé, a pesar de tot, m'agraden.

Comentaris

aniol ha dit…
Jo ja els he acabat agafant mania del tot quan he vist que tots aquests que es feien tant progressistes i tolerants, són els firmants i "supporters" de qualsevol llei contra la llibertat dels internautes. :(
Kasal ha dit…
Has tocat un tema sensible i que per desgràcia és massa habitual. Parlem de persones que han tingut la possibilitat de fer-se famosos ja sigui en el món de la música, el cinema, la literatura i, encara pitjor, la televisió. Parlem d'uns individuus que només pel fet de ser coneguts es pensen que les seves opinions valen més que la de la resta de mortals. Alguns d'ells tenen raó i exposen correctament el que pensen, però la gran majoria cauen en l'autocomplaença i la pedanteria.
Bosé és un exemple de la tropa comunisto-sociata (Ana Belén, Víctor Manuel, Bardem family, etc.) que quan Felipe Gonzalez va arribar al poder varen tenir via lliure per opinar i dir el que volien. No oblidem que quan Gonzalez va arribar al poder, tota aquesta colla portaven molts anys calladets per culpa del franquisme i després per la dubtosa transició. Al principi feien gràcia, però ara ja cansen.
Lamento recordar-te que els nostres estimats Sabina i Serrat també cauen en aquest error tot sovint, però què hi farem, no poden ser perfectes.
Salut!
Frank Bayer ha dit…
Aniol, totalment d'acord!!!

Joan, els nostres Sabina i Serrat els que més, potser més en Serrat que en Sabina, però també varen cantar a per la cançó aquella per donar suport en Zapatero... Ja ho saps, perdono però no oblido...
Marc Cassany ha dit…
seré tu amante bandido, ban-di-do! corazón corazón malerido, seré tu amante cauutiiivo, cau-ti-vo!

Són tots uns fills de puta, especialment els catalans que es queixen per totes les "injustícies" mundials menys les que afecten a Catalunya. Ara tots a fer-se fotos amb la saharaui aquella, ara, per mi que la deixin morir de gana.

Entrades populars