Lecht per Fuck

Impúdic representat de l'analfabetisme latent d'una generació consentida, has creat un vòmit en forma de pintura al portal del meu pis en nom d'una llibertat que no saps pronunciar. La pintada diu "Letch", paraula utilitzada, com molt bé deus saber, als països anglosajons per parlar d'un desig sexual irrefrenable envers un cos alié, dit d'una altra manera, per definir un pervertit. Segurament has volgut anar d'acadèmic i deixar la malgastada "Fuck" per prendre un sinònim que has trobat al tercer diccionari, després d'adonar-te que "Fuck" no és un mot alemany o danés.
El malonamenat graffiti cobreix tota la paret de la nostra comunitat privada de veïns, si senyor marxista, la nostra comunitat privada contra la que has lluitat de forma brillant sent un hereu dels teus avantpassats soviètics que varen trobar una solució falsa contra la repressió del capital. No sé qui vols despullar com a pervertit, el veí del costat que mira la meva dona amb camisa de dormir aprofitant la lluminositat de la nevera oberta, o la veina del tercer que sempre intenta coincidir amb mi a l'ascensor i m'acompanya al pàrquing encara que no tingui cotxe. De fet, potser tens un trauma perquè et vas sentir atret pel gos rata de la botiga de disfresses del costat de casa i necessitaves escriure la paraula a casa meva perquè si no el gos hagués passat a millor vida. Sigui el qui sigui, només et demano que la pròxima vegada et pintís els collons i deixís l'entrada de casa nostra en pau.

Comentaris

Kasal ha dit…
Estimat Frank:
Davant l'evident to agressiu del teu post d'avui, et demanaria certa tranquilitat. L'artista que ha donat altruistament la seva obra a la vostra comunitat de veïns no és un delinqüent, un malfactor o un energumen, és pràcticament un mecenas. Jo en el teu lloc, proposaria a la comunitat de veïns cobrir la pintada amb una pantalla tranparent de manera que ni la humitat, el vent o altres inclemències la malmetessin. A més, posaria anuncis al diari demanant a l'autor que es doni a coneixre, organitzar un vernissatge, convidar a tots els periodistes culturals de la ciutat i convertir el vostre modest edifici en un punt més de la ruta cultural gironina. Segur que encara teniu èxit i us donen una subvenció de la Generalitat.
(Ara entre tu i jo. Si això surt bé, teniu el putu pintor identificat i amb la subvenció de la Generalitat, contracteu un sicari romanès que li provoqui "lleugeres contusions" i acabi de decorar el grafitti amb l'escrot del pintor fent de punt i final).
Salut!

Entrades populars