Mirades des de Cap-Roig

El matrimoni Woevodsky varen arreglar els jardins de Cap Roig per nosaltres, perquè la bellesa visual d'aquest anés acompanyat d'una olor a mig camí entre la bonança i la sensualitat, i ens portés en braços a cada d'indret d'aquest espai on es poden veure des de la distància les barques reposades als peus de Calella.
El sol queia vergonyós i els fantasmes del matrimoni anglès anaven servint begudes perquè la essència dels jardins arribessin a l'ànima d'uns visitants meravellats per la domesticitat de la naturalesa. Els temps s'havia parat tot i que una fina brisa marítima el sacsejava dèbilment per portar-nos records d'indrets on havíem sentit aquesta lleugera comunió amb tot el que ens envolta.
Es feia fosc i la opacitat del mar ens anava embolcallant amb la seva força omniprescent, fen-nos sentir un punt de res enimg del tot. Va sonar el timbre dient que començava l'espectacle. Hi havia un concert, però en aquells moments, just abans d'entrar, vaig entendre que quan anaves a Cap-Roig el concert era el menys important.

Comentaris

Entrades populars