Personatges mítics de Girona - I

Benvolguts lectores, lectors i Xip, des de la pastanaga verda volem començar un espai de Personatges mítics de Girona on poguem plasmar la cara desconeguda de la ciutat a les persones que no viuen el dia a dia en ella. Per començar vull donar a conèixer El Celestino de la Devesa, el senyor del polo de ratlles que es passeja la nits d'estiu per Les Carpes de la Devesa i ofereix una flor a totes les parelles que veu juntes, o simplement a tot home o dona que estigui a menys de 50 cm de proximitat. La reacció del públic gironí davant d'aquest personatge que ha creat una llegenda urbana sobre el seu gust per les flors és dispar. 1. Comprar la flor i donar-la a la noia que t'acompanya. 2. Comprar la flor i regalar-la al teu millor amic . 3. Dir que no vols res. 4. Mirar a la noia a veure com reacciona. 5. Riure't d'ell (la més condemnable de totes). Sigui com sigui que consti que amb aquest espai no vull fer mofa d'aquests personatges, simplement vull portar a la llum pública aquesta gent coneguda per tota la ciutat i que ens han ajudat a crear un imaginari col.lectiu amb els seus negocis, les seves actituds o la seva presència continuada a llocs inhòspits en els moments més delicats. Els necessitem per saber que estem a casa, que som a Girona.

Comentaris

Rafel Fàbrega ha dit…
encara te'n falten uns quants...però crec sincerament que els més importants no els has posat! el mític home-dona que es passeja per Girona amb les seves faldilles descolorides i quatre pèls mal depilats al mostatxo..
Marc Cassany ha dit…
A mi un dia al music hall me'n va regalar una perquè ja no em quedava pasta. Aquest cap de setmana ens el vàrem trobar crec que era al cercle i després al city arms. En Celestino coneix la minsa vida nocturna gironina millor que ningú.
Frank Bayer ha dit…
En tiua!!! Em vaig petar el primer dia que us vaig sentir amb aquest nom!!Marc, m'encanta lo de minsa vida nocturna de Girona... minsa i viciosa perquè sempre són els mateixos...

Entrades populars