Els enciams corruptes

El comunisme amb regust d'enciam empaquetat ha sortit una altra vegada de l'armari cridant els quatre vents que ells no tenen res a amagar, que ja comença a ser hora de netejar la política de tant personatge convergent i pseudo-socialista corrupte que va campant per l'oasis català com un camell assedegat, perquè mentre ells fan bé les coses i no es dediquen a jugar amb diner públic, en fi, són les pobres víctimes que es troben totalment indefenses davant el grup d'indeseables que mou les artimanyes d'aquest país. No ens enganyem, ells no han menjat mai calent, i les poques vegades que han tingut poder a través de conselleries de mongetes, varen agafar un helicòpter oficial per passejar els nens perquè poguessin descobrir allò de Catalunya des de l'aire, mentre que quan han tingut els mossos... millor no parlar-ne perquè els pobres mossos encara haurien d'acabar aplaudint aquest post sense cap mena de motivació.
Dic això perquè quan tu no has tingut la opció com a partit polític de rebutjar la corrupció, és molt fàcil i oportunista carregar-se aquells que ho han fet, i que com a tal, han d'anar justament a la presó a disfrutar els seus bitllets amb una vista extraordinari de l'A-7 direcció Barcelona. En fi, que quan l'amic hortalà Joan Herrera comença a parlar amb aquell to de superioritat moral sobre la necessitat de netejar el país de corruptes, m'entra un fàstic tant bestial que acabo vomitant per vergonya aliena tots els enciams de la meva vida, pensant tot el que ha fet iniciativa amb el poc poder que ha tingut a Catalunya. Això si, vomito només els enciams, mai les pastanagues.

Comentaris

Kasal ha dit…
Ai, iniciativa, quina colla de llepatites! Què podem esperar d'un partit polític que no és res més que un calaix de sastre on s'han anat amuntegant totes les desferres de l'esquerra més extrema del país, els grups "minoritaris" o "marginats", marxistes descafeïnats, leninistes jubilats, rebotats d'ERC i el PSC entre d'altres perles?
És clar que poden pontificar contra la corrupció i el mas ús del poder. Ells mai han manat enlloc i molts dels seus militants han fugit d'altres partits que si han manat perquè no podien tocar cadira o cotxe oficial.
Això si, com bé dius tu, a la que han pogut tocar una mica de poder, no els hi han caigut els anells per acceptar el cotxe oficial, renegar del passat més esquerranós corrent davant els grisos o dirigir la policia del país utilitzant tècniques que demostren l'herència genètica estalinista.
Ni el PSC ni ERC ho han fet bé al govern de Catalunya, però el paper d'iniciativa ha fet molt de mal, més del que la gent es pensa. Tenen sort que en Maragall, en Carod, en Benach i en Montilla han fet cagades importants que han tapat el paper destructiu i mesquí d'iniciativa d'intentar modificar alguns aspectes de la nostra societat per adaptar-los a la seva filosofia. Ho han intentat amb l'educació, amb l'estructura familiar, etc.
Aviat anirem a votar. Déu vulgui que el paper d'iniciativa no sigui necessari i així puguin seguir sent nets i honrats durant molts anys més. Jo seré el primer d'alegrar-me'n.
Salut!
Frank Bayer ha dit…
Ostres, has apretat més que la Rahola els dies que ha esmorzat un cafè caducat... a por ellos!!! Oeeeeeeeeeeee!!!

Entrades populars