La caiguda d'uns morts de gana

Títol: La caída de unos muertos de hambre

Autor: José María Alcorcón

Época: Galáctica

Sinposis: En aquest quadre de carácter galàctic podem trobar dues realitat completament contraposades basades en la lluita entre el bé i el mal, la virtut i el vici, on Alcorcón, autor madrileny amb fortes reminiscències platòniques que vol plasmar la lluita titànica entre aquestes dues forces, es basa en un collage faricat amb ales de carani i merdes de cabra per transmetre el seu art. Hem de tenir en compte que l'artista madrileny va saltar un dia per l'altra de l'anonimata la fama i li va provocar un enfrontament directe amb el que seria el seu gran rival dintre el món artístic de la capital espanyola, Florentino Pérez, un pintor protegit per la casa reial que va manifestar abans del boom de la pintura d'Alcorcón, que la seva decadència com a pintor i la seva manca de premis no seria considerat mai un fracàs. En fi, pel pròxim dia de classe s'ha de completar la sinopsis per poder preparar amb garanties la selectivitat perquè l'art d'Alcorcón està donant la volta al món.

Comentaris

Kasal ha dit…
Permet-me que adimiri el teu eufemisme de bella factura, traslladant a camps artístics la realitat esportiva del país que ens oprimeix. Un servidor de vos, a qui coneixeu sobradament, en el cas hipotètic que pretengués fer crònica esportiva, enfocaria el tema des d'una perspectiva diferent. Si em permeteu, passo a desglossar com seria la meva visió del fet:
Tooooooooooooooooooma garrotada, merengues de merda!!! Si un equip de 2ªB i un grup d'avis vestits de vermell i negre us fan pujar els colors, prepareu-vos pel Camp Nou!!! Porteu vaselina i una saca per anar carregant!!! Florentino, te vendo a mi abuela para suplir la baja de Cristiano, te la dejo por 20 millones!!!
Com podeu apreciar, benvolgut company, el meu estil és menys literari/artístic. No he estat dotat per l'art de la llengua. Les muses m'eviten.
Salut!
Maite ha dit…
Aupa el Alcorcón!!!!!!!!!!
Pau Bofill Sala ha dit…
Alcorcon 2020. Candidate city. Per cert, dediquis una classe d'anglès explicant que és l'Alcorcón perque abans que sortis al sorteig jo no sabia qui era
txeiks ha dit…
Jo em quedo amb la imatge del madrilenyo prototípic (tot trajat i engominat) fent la porra a la banqueta i perdent tota la compostura. Una estampa quasi tan mítica com la del bigotis aplaudint el tercer gol d'en Ronaldinho.
Frank Bayer ha dit…
Pau, explicaré qui és Alcorcón mentre analitzeu una cançó d'en Bruce!!!

Txec!! Vaig pensar el mateix!!! Encara que preferia el killako fent "mecagoentuputamadre..."

Kasal, m'encantes, sempre tant directe!!!

Maite, estàs com un tren!!

Entrades populars