Creació d'un conte

"La vaig conèixer quan caminava per sobre l'alfombra vermella en direcció a l'altar per casar-se amb en Tomeu. Tres anys després vàrem tenir la Carla, la primera de les nostres quatre filles."
Tots els contes parteixen d'una situació concreta que vius en un moment determinat, o simplement que t'agradaria poder viure però la limitació del món sociomoral gironí t'invita a sobreviure'l en somnis. Aquest inici de conte el vaig viure fa dues setmanes durant un casament de Vigo, quan vaig conèixer la núvia just el moment que aquesta entrava a l'esglèsia precedida d'un mar de nens vestits exactament igual. Vaig pensar que en el fet de conèixer una núvia just el moment que realitza l'entrada a l'esglèsia, i sobretot, de creuar-te una mirada desconeguda, era l'inici fantàstic d'un relat on podria acabar deformant la realitat fins a l'extrem per acabar plantejant realitats que superen les més escabroses de les ficcions. Aquí teniu l'inici d'aquest conte i l'explicació del seu origen. Com acabarà?? Tots morts.

Comentaris

Frank Bayer ha dit…
Gràcies Tau!! Valoro molt el teu elogi, de veritat!!
Toni Cassany ha dit…
Frank: espero amb candaletes la continuació. Avui t'he tingut present moltes hores. Ja sabràs per què. Una abraçada.
Frank Bayer ha dit…
Ostres Toni, quina il.lusió!! Ja tinc tots els llibres preparats, amb les fulles obertes per rebre l'estampat!!! (Que guarro que ha sonat!)!! Falta poc i encara no t'he enviat cap correu en plant "Toni, estic desesperat, a tu també et va passar??"jeje....

Entrades populars