El casament somiat

Els gays varen rebre els nuvis i al final del casament s'estaven discutint al pàrquing mentre s'estaven rebentant els retrovissors dels respectius cotxes. La mare de la núvia va agredir una amiga d'aquesta als lavabos de dones mentre en sortien d'altres amb restes de coca sota el nas. El nuvi va engegar a la merda el sogre i li va perjurar que mai trepitjaria casa seva. El mateix nuvi va ser frenat per cinc amics en un intent enfurismat d'agredir un familiar de la núvia que havia defensat el seu sogre. Una dona gran, tota beguda, anava cridant a quarts de vuit del matí que tots eren unos "hijos de puta", mentre els pobres cambrers estaven preparant el casament d'aquell migdia. La núvia va insultar el nuvi i li va dir que odiava a tota la seva familia. Els lavabos estaven sempre ocupats de gent que no anava de ventre.
En fi, veient el panorama totalment real del casament de la setmana passada, un comença a pensar si sabrem donar la talla i despilotarem els pares al mig del ball, ens fotrem les banyes davant de tothom, esnifarem la sacarina del cafè, apallisarem el DJ utilitzant la càmara de fotos d'un fotògraf que ja estarà a la piscina amb l'aparell de música lligat el coll, trencarem totes les ampolles d'alcohol per estrenar, i acabarem fent ballar el metre amb tanga a sobre una taula metre sona el WMSA amb un casset robat de la casa de pagès del costat. Això és el casament somiat i totes les collonades de Hollywood són autèntiques tonteries.

Comentaris

Miquel ha dit…
Frank, tot i que estàs com una puta cabra, m'ha agradat el post d'avui; de fet, per tu ja està bé!!

Perquè vegis que de tant en tant faig veure que sóc amic teu...
Frank Bayer ha dit…
Ens coneixem?? No sé qui ets...jeje.. Viiiiiiinnnnnggggggaaaaaaaaa!!! Valoro molt el teu elogi, perquè quan l'elogi ve de una ment extremadamen crítica, guanya molt de valor!!! Vinga Txe!!! Gràcies!!!
Josep ha dit…
psicosis pre-matrimonial? La nuvia està en un estat d'histeria només equivalent a la pitjor regla? Ta mare no pare d'emprenyar com si fos el dia que et possava la corbata per fer la "cullonada" de graduacio de 8è d'EGB? El matrimoni "pantomimic" modern et toca el cull....? Frank, tranquil, sempre ens quedarà en prozac!

X cert, quan seria q vindrieu amb la maite pq em van sortint plans i prefereixo bloquejar la data i de passada matar l'ànec!
aniol ha dit…
Doncs no m'estranyaria que alguns casaments acabessin així.
La última que em van explicar és la d'un restaurant luxós que va voler expulsar a tot els convidats del casament, perquè algú havia robat una ampolla d'alcohol de la barra lliure. :S

P.D: No era WMCA? i no WMSA. XD
Frank Bayer ha dit…
Aniol, era WMCA, tens tota la raó!! Va ser un petit lapsus gayae... Robar alcohol d'una barra lliure?? No ho sé, el concepte em sembla prou curiós com per justificar que fotin tothom el carrer!
Josep, no tenim data perquè encara no ens hem casat... però serà cap passada la tardor!!! Més que res perquè a la mínima que poguem anirem a Donosti a menjar!!! Josep, només et rectificaria amb el tema de la psicosis...jeje...
Frank Bayer ha dit…
Jajaja!!! Toni, ets el puto amo!!! Ostres, com he rigut amb el comentari!!! Fins ara!!! Preparat per viure un casament passat pel filtre de Bruce Springsteen!!!
Anònim ha dit…
M'esperava un altre tipus d'entrada, se suposa que avui és festa grossa. Però, com diu en Miquel, per a tu ja està bé. Fet i fet, és el que més quadra... Pura coherència.

Enhorabona, i que vagi molt bé, avui i sempre. Moltes felicitats!
Frank Bayer ha dit…
Moltes gràcies Ramon!!! El post bo serà el de demà, ja el tinc preparat des de fa temps!!! Ara, m'encanta això de "per tu, ja està bé"!! M'ajuda molt a seguir treballant!!! Una abraçada Ramon!! Ens veiem al casament d'en Joan!!
Toni Cassany ha dit…
En Bruce a quina taula va? A mi ja m'estaria bé en Joan Manel.

Entrades populars