La dificultat d'un nou triplet

Cristiano Ronaldo, Kaká, Albiol, Benzema, problament, Xabi Alonso i Ribery... En fi, podem estar espantats perquè serà difícil tornar a repetir el triplet, simplement perquè aquest equip que està fent el Madrid ens pot posar en problemes a la Copa del Rei, perquè si juguen tots els fitxatxes i nosaltres aprofitem per donar minuts als jugadors teòricament suplents, tenen certes opcions d'eliminar-los i guanyar el títol que impediria un nou trimplet.
Dic això perquè dono com a utopia capitalista que el Madrid guanyi Lliga i Champions pel simple fet que hagi fet una plantilla a base de talonari. Fem una comparació de jugadors i trieu-ne un per formar un equip ideal, tenint en compte que els comparats juguen a la mateixa posició i només en pots escollir un. Cristiano Ronaldo - Messi /Kaká - Iniesta /Albiol - Piqué /Xabi Alonso - Xavi o Touré /Ribery - Villa /Benzema - Eto'o.
En fi, jo si fos del Madrid, fitxaria un lateral dret perquè el poguèssim comparar amb Alves i encara hi hagués més evidències de la nostra superioritat. Això si, el triplet serà difícil, no podem negar que són uns ferms aspirants a la Copa del Rei.

Comentaris

Entrades populars