Solidaritat blaugrana

Tens una colla de noies eixerits que et venen de Rússia només per jugar un partit de futbol a un dels camps més emblemàtics del món, imaginat doncs la decepció que s'haguessin emportat si es troben amb quatre gols al marcador al minut deu, amb quatre chicharros d'uns jugadors que porten l'emblema Unicef a la camiseta, fent gala d'un esperit solidari totalment llunyà de la ludopatia de l'altre club de la ciutat.
Solució, la mateixa que vàrem prendre l'any passat amb l'altre club de la ciutat que estava amb l'aigua al coll i necessitava una victòria per no podrir-se a l'infern de segona: deixar-se a guanyar a casa 1-2 perquè estiguin contents i puguin repartir un xic de felicitat entre els seus, i nosaltres rebentar la Copa d'Europa sense cap mena de complexa.
Dic això perquè m'indignen les crítiques o les alarmes entorn del Barça arran de la derrota ahir contra el Rubin Kazan, senzillament vàrem voler donar aquells que no tenen, regalar un minut de glòria a aquells jugadors que podran explicar els seus néts que ells, un dia, varen guanyar al camp d'un equip que va guanyar la Copa d'Europa dos anys seguits. Per això ser culé m'omple d'orgull, perquè rebentem a qui hem de rebentar, però no ens aprofitem dels soldats ferits que estan demanant un xic d'aigua per continuar la batalla, aquests els deixem viure perquè creiem amb un projecte de club solidari i exemplar. Visca el Barça!

Comentaris

Marc Cassany ha dit…
Frank avui m'he cagat en tot quan un avi ahir sortint del Camp Nou ja deia que en Messi suplent, aquesta gent m'infla les pilotes en serio! Passarem i bé.

Referent a l'altre post en Nico és en Nicolas Sarkozy.

El sopar passat fires perfecte. Depén del cap de setmana vinc divendres, dissabte o directament no vinc. Ja ens posarem d'acord.
Anònim ha dit…
Frank!
M'ha agradat la reflexió. Som t'han cullonuts els culés! Fins i tot quan venen uns estrangers "de fora" que són uns simpaticots inofensius ens deixem guanyar i quedem com uns senyors amb els convidats.
Tot i així seguim a dalt de la lligueta. I si sorgeix algun problema segur que surt el gran Pedrito, ara ja conegut com Pedro, a arreglar el partit.Jaja
Cuida't molt senyor! i a veure si ens veiem quan baixi per Nadal!
una abraçada
Kasal ha dit…
Em sembla bé el comentari. Només proposo que el dia que anem a jugar al Bernabeu, en lloc d'unicef portem a la camiseta propaganda de "Vaselinas Gómez" per alleujar el dolor que provocarem al marcar-los-en 6 o 7 més.
Salut!
Anònim ha dit…
Bueno, una alegria als del Rubin no els anirà malament, el que seria desesperant per el cué de grup, l'Inter, que pasessin uns matats de Russia!!!!

Entrades populars