La rivalitat positiva

Ho reconec, jo sóc d'aquells que quan el Madrid té la maledicció d'Alcorcón es passa una hora llegint editorials de diaris de Madrid i connectant totes les emisores que tendeixen a parlar de fi de cicles i de collonades diverses. Per mi el fracàs del Madrid és sinònim a èxit culé, com de la mateixa manera que la relació directa entre èxit culé i fracás merengue és més que evident. Ho dic perquè quan parles d'això et comencen a acusar de madriditis i de no ser capaç de desentendre't del que fan onze analfabets vestits de blanc corrent per un estadi imperial amb runes, el Santiago Bernábeu. Doncs, no senyor, no és qüestió de madriditis, ni per la seva banda de barcelonitis, sinó que és totalment sa alegrar-te per la derrota de l'equip rival i celebrar-ho com una victòria pròpia, és sa perquè ben entés, dóna molt de caliu a tot l'ambient que mou el futbol, des de les famílies, a la feina, el bar, etc... i és molt sa perquè sempre acaba donant alegries a moltes persones que van necessitades d'elles, i per tant, trobo molt ruin acusar a algú com si fos un criminal perquè s'ha alegrat de la derrota d'un altre.
Jo, estimats lectors, vull que el Madrid perdi sempre, per golejada o de penal a l'últim minut, vull que quedi eliminat de totes les competicions i vull veure el seu públic sortir amb el cap jup del Bernábeu pensant que l'any següent serà el millor, i que l'any següent els hi passi el mateix: s'enfonsin a la merda de la derrota i s'empassin la seva supèrbia fins a caure extasiats al terra, manipulats com una joguina per un equip conegut amb el nom d'Alcorcón, i que ara mateix, és el favorit per organitzar els jocs olímpics del 2020. Visca la rivalitat, visca Alcorcón olímpic!

Comentaris

Kasal ha dit…
El somni de tot barcelonista, tot i que molts diguin que la lliga no seria el mateix, és veure el madrit a segona divisió. Estic esperant el dia que el madrit estigui en zona de descens al tram final de la lliga. Llavors sortirà tota la merda com en el franquisme: pressions per tots costats, aparició de normes absurdes per salvar el desastre, algun equip de primera serà investigat i baixarà en lloc del madrit. En resum, que veurem el poder que té aquest club en les altes institucions de les espanyes.
El desastre d'Alcorcón és totalment merescut i el celebro encara. Ells també reien fa uns anys quan ens eliminaven equips petits a la primera de canvi a la copa. Ara ens toca a nosaltres.
Fa uns dies vaig tenir un somni: el madrit era eliminat de la copa a la primera ronda, no passava la lligueta de champions i anava a la uefa, a la lliga estava a 9 punts del Barça i era Nadal. Encara seré el successor natural del pitoniso Pito? Tan de bo!
Salut!
D'acord amb tot el que dius sobre la supèrbia i prepotència del Madrid, però penso que també ho podries haver aplicat al Barça perquè, en el fons, són el mateix gos amb diferents collars.
Rafel Fàbrega ha dit…
...però suposo Frank, que si el Mandril perdés cada partit i l'eliminessin de totes les competicions sempre, al final deixaria de ser el madrid...no sé si m'explico. ja va bé que de tan en tan guanyin alguna coseta (alguna semifinal, per exemple), perquè així passaria com dius tu, que s'ilusionarien esperant poder fer alguna cosa, i després la patacada seria mes forta. com la que desitjo que tinguin aquest any que creuen (o creien, ja no ho sé) que s'ho menjarien tot amb el seu CR9, kaka i companyia...no creus que després de tot el numeret que han muntat aquest estiu la nostra victòria i la seva derrota ens produirà més plaer que mai?? hahahaha només de pensar-hi se m'empina.
Xavi de la Fuente ha dit…
Estic d'acord am el post, amb en Kasal,i amb en Rafel. Aquest equip va voler fer més soroll que el triplet muntant un circ aquest estiu amb tota la pesca den CR9 (o CR 0?) Kaka i companyia. Creuen que posant millons es guanya tot. L'unic que aconsegueixen gastant diners és omplir el bernabéu de figuretes. Un dels temes que va sortir quan van fitxar l'escoria per 96 millons era "i si es lesiona?" doncs aquí ho teniu senyors, s'ha trencat. I la resta? alguns ni juguen, i els altres "juguen", de manera que un gran equip com l'alcorcón els n'hi fot 4 com podien haver estat 8. Solucio? fotre fora l'entrenador? si es el que volen...endavant, endavant, que el barça segueix sumant..
en definitiva, perdó pel rotllo de comentari, pro és que el madrit més que res ara em provoca una barreja de pena i satisfacció. Satisfacció perquè sé que es complirà el meu somni culé de veure'ls enfonsats en la seva pròpia merda. Pena perquè ells no ho veuen, i tenen collons d'anar exclamant que faran el triplet.

xavi
Anònim ha dit…
Reconec personalment que quan van fitxar tantes estrelles em vaig espantar una mica, però després vaig pensar: perque m'he d'espantar si nosaltres som millors? i va començar la lliga, el barça segueix igual que l'any passat (encara que li falti una miqueta)i el madrid també(poder una mica millor, pero bueno. pero el dimarts passat em van passar tots els dubtes de si el madrid quanyaria algo, frank, recordo aquell post que deies que el madrit son uns ferms candidats a la copa del rei, es que ni aixo aguanyaran!!! si hi hagues una copa que es digues: copa de la comunitat de madrit, en cara tindrien alguna possibilitat, perque l'atletico no la guanyaria ni en somnis, son mes dolents els pobres...
Frank Bayer ha dit…
Així m'agrada!! Tirem merda!!! Desfoguem-nos!!! Això ha de ser la nostra via d'escape!!jeje!!

Ferran, no piquis gaire que aquest any encara hem d'anar a Torreciudad...jeje... ho dic perquè potser faig mal algun nen i se l'ha de portar a l'hospital.... una abraçada!!!
Frank Bayer ha dit…
Per cert Rafel, quina il.lusió veure't ahir!!!

Entrades populars