Els Pets seguiran fent molt de teatre

Els Pets fan teatre és una clara defensa a l'evolució del músic, a la no-necessitat de tocar els èxits de fa 20 anys per poder ser escoltats, a l'ambició de reformular-se a si mateix com a professional per poder engrescar de nou el públic que està esperant el teu últim treball, un públic que encara que et demani que segueixis tocant el S'ha acabat, serà el mateix que et criticarà si la fas servir amb excés per arribar al punt àlgid del concert.
Joaquín Sabina a la seva excel.lent El joven aprendiz de pintor es va defensar de la crítica recurrent a principis dels vuitanta per haver abandonat la seva vessant més folk per entrar al rock amb uns versos majestuosos aplicables a Els Pets "Y qué decir del crítico que indignado me acusa de jugar demasiado a la Ruleta rusa? Si no hubiera arriesgado tal vez me acusaría de quedarme colgado en Calle Melancolía". Ho dic perquè he llegit que Els Pets faran una gira per celebrar els seus 25 anys on tocaran una part de les cançons antigues, i és de celebrar perquè sempre ve de gust un exercici de nostàlgica voluntària, però tenent la gran virtut de poder fer un concert complet i excel.lent amb cançons del Sol cap endavant, per això el cd d'Els Pets fan teatre és tant fantàstic, perquè demostren que no els hi fa falta acabar amb Jo vull ser rei, S'ha acabat, Vespre i Bon dia perquè la gent vagi a casa contenta, i mentri els hi passi això, seguiran sent un grup viu i de futur.

Comentaris

Totti Bayer ha dit…
I agree!!M'ha agradat molt, i segur que amb ells també els hi agradaria llegir-ho!
Gotham ha dit…
Molt bon post, i millor blog.

Molt fan dels pets de tota la vida, des del principi amb el vine a la festa i les llufes, fins ara amb els discos més "d'autor" com Anar al cel i tronar i Fràgil.
Frank Bayer ha dit…
Gràcies Jordi!! Em faria il.lusió saber que s'ho han llegit!!

Merci Gotham!! Agraeixo molt el comentari d'una persona objectiva com tu que no em coneix de res, de veritat, omple molt!! Per cert, el millor d'Els Pets, no sé com ho veus, però cada dia tinc més clar que és l'Agost!

Entrades populars