Si jo fos gay

Si fos homosexual segurament no portaria bigoti ni utilitzaria samarretes sense mànigues. Seria més de la branca gay office, dits d’aquells que vesteixen els dia de cada dia com si haguessin d’assistir a una reunió important i els cap de setmana tenen un toc cool per si cauen al mig del carrer i al anar a urgències vegin que porten els calçotets nets. Pel que fa a la possibilitat de casar-me, en fugiria com de la pesta. Tota la vida fugint de la llei per acabar parant a la llei? Ni pensar-ho. Davant les discussions amb els meus companys utilitzaria una cita d’un homosexual il.lustre com Álvaro Pombo que definir la llei de matrimoni gay com una mariconada. Sobre els homes, la veritat, no sabria ben bé per on tirar des d’un punt de vista afirmatiu, ara, ja puc assegurar sense vacil.lar que fugiria dels Zerolos, Almodóvars, Vázquez, etc... No sé perquè però intueixo que buscaria algú com en Guardiola amb més cabell, o com en Santiago Segura però més prim. Finalment, penso que si fos homosexual no aprofitaria la meva condició sexual per ser ben vist, per crear pena, o obtenir reconeixement públic, més que res perquè mai he intentat obrir-me portes pel fet de ser hetero, i suposo que a pesar que alguns em miressin amb millors ulls perquè m’agraden els tios, tampoc buscaria favors encara que alguns sectors progressistes ho demanessin a crits.

Comentaris

Un servidor ha dit…
M'agrada la teva postura! Molt personal i lluny d'extrems.
I també m'agrada que hagis tornat al món del blog, que et trobàvem a faltar!
Totti Bayer ha dit…
UP yyyyyy D!!Estamos en IN-TER-NET!!
Anònim ha dit…
Si jo fos gay, em suicidaria!
renglones torcidos ha dit…
Estimat anònim, precisament per això no ho ets, perquè a les ànimes febles no se les pot carregar amb creus pesades (per exemple essent gai en un ambient sociofamiliar reaccionari). Per això la teva creu consisteix simplement en un lleu retard mental, la càrrega justa que pot suportar un nyèbit com tu sense que li vinguin desitjos de llevar-se la vida.
Frank Bayer ha dit…
Joan, cada dia m'agrada més el teu blog!! Gràcies pel comentari!!

Jordi, ho vaig veure l'altra dia i no em vaig poder aguantant el riure pensant amb tu!!

Anònim, t'has excedit, comentari inapropiat!!

Renglones torcidos, el comentari del retard mental no feia falta, em sembla bé que contestis però potser es podia evitar aquest punt.
Iron ha dit…
Costa de creure que algú que s'ha casat i ha sigut pare abans dels 30 no faria exactament el mateix si en comptes d'agradar-li les cols li agradessin els naps. L'unic que canviaria serien els gustos, no les conviccions, si ets dels que es casen et casaries igual, no en fugiries, no seria coherent.

Entrades populars