Qué passa si vas al llit amb una dona de colònia barata?

Portaven set anys flagelant-se sobre la conxorxa esquerranosa que l'havia apartat d'un govern que era seu si fèiem servir el codi ètic de deixar manar el partit més votat, i la primera vegada que es troben en aquesta diatriba en una ciutat important com Tarragona, ells fan el mateix, deixant a fora un alcalde que havia fregat la majoria absoluta per pactar amb els grans defensors de la pàtria catalana, el PP, el mateix partit, que per cert, han respectat quan s'ha parlat de fer un pacte per fer-los fora de l'alcadia de Badalona, la segona ciutat més gran de Catalunya. Una vergonya.
Segurament des de Barcelona, hi haurà gent que s'està estirant els cabells al veure com els convergents tarragonins, per tal de poder manar es foten el llit amb la primera dona barata que troben pel carrer, sense mirar si la olor és de perfum francès o de colònia barat. Res a dir. Potser ens haurem de començar a creure un d'aquells tòpics suats de l'esquerra catalana que diu que Convergència sempre acaba pactant amb el PP, fins i tot quan es tracta, de respectar alcaldes amb gust per les gaviotes, sempre que no siguin rumaneses, o d'ajudar-los a manar a una capital de província com Tarragona. Aquesta setmana, segurament sense saber-ho, CiU està començant a escriure el guió que el farà fora de la Generalitat d'aquí quatre anys, i la causa principal no seran les retallades, perquè com va dir l'Artur Mas, tenim una societat intel.ligent que veu que si no es retalla tota la paradeta és insostenible, la causa haurà estat cedir a un atac de calentura per poder manar a qualsevol preu, fins i tot anant al llit amb la dona malalta de la colònia barata.

Comentaris

Ignasi Viñas ha dit…
clar i català! Comparteixo la mateixa opinió.
Iron ha dit…
A mi em sembla bé que pactin amb el PP. Precisament per frenar aquest ascens que ha experimentat la dreta españolista. Com? Quan pactes amb un partit més petit que el teu, a les següents el.leccions el gran s’acaba menjant el petit. Això ho sabia molt bé en Pujol que va pactar amb ERC al 80 i a les següents el.leccions tots els que votaven esquerra van votar directament CiU, donant-li la majoria absoluta. Tant bé ho sabia, que quan l’Aznar va oferir una vicepresidencia y 4 ministerios a CiU, Pujol ho va refusar perquè sabia que al parlament español ell era el petit.
El que han de fer a Tarragona, si es que han decidit partir-se l’alcaldia 2 anys amb el PP, es demanar-se els 2 darrers anys, perquè la gent s’enrecorda sempre de l’últim (Això va passar a la Seu d’Urgell i altres poblacions). A més, és una dona, i si te un bon assessor de prensa i imatge, el 2015 pot arrassar.
A Badalona no haurien de recolzar el PP perquè això els aniquilaria en aquesta ciutat d’aquí 4 anys. Tampoc poden permetre’s recolzar un tots contra el PP si no son ells mateixos els que ho capitanejen, perquè la glòria se l’emportaria el PSC. El més inteligent és abstenir-se i treballar tota la legislatura sobre una tercera via, és a dir, ni imigrant=delincuent tal i com propugna el García-Albiol; ni tapar-se els ulls i dir que no hi han problemes de convivència com fan els altres. Admetre el problema i buscar solucions reals i no demagògiques, això si..."amb il.lusió".
Xavi de la Fuente ha dit…
sembla que t'han fet cas, Frank.. no pactaràn
Frank Bayer ha dit…
És veritat, han rectificat, i me'n alegro perquè la figura de Mas de President, que va creixent positivament amb molts aspectes, no pot quedar a un segon pla per pactes imbècils, encara que com diu l'Iron, siguin estratègics per fer crèixer el partit!!

Entrades populars