Confessió electoral

President de la mesa: Ave Socialistes Puríssims...
Votant:... Sense propietat privada forem concebuts.
President de la mesa: Quan fa que no et confesses?
Votant: Des de les generals.
President de la mesa: Explica camarada.
Votant: He menjat croissants a l'Store Coffee cada matí, m'he comprat un BMW, m'he fet soci del Barça, vàrem anar de viatge amb la família a New York, he decidit portar als fills a una escola concertada, he estat un any sense reciclar, no he donat temps als més necessitats, no m'he comprat l'últim llibre d'en Juan José Millás, no he procurat que la paritat fos present a la meva empresa de cent-cinquanta treballadors, he menospreciat alguns africans per la seva forma de vestir.
President de la mesa: Quantes vegades?
Votant: No ho sé.
President de la mesa: Fes un promitg.
Votant: menospreciar els immigrants, tres cops per setmana.
President de la mesa: Buf! Això és greu, em sembla que votant el PSC no n'hi haurà prou, marxaries amb la consciència remoguda i les pròximes eleccions no són fins d'aquí dos anys, per tant, et diria que com a penitència votis a Iniciativa.
Votant: Ho veu clar President?
President de la mesa: Claríssim, només així aguantaràs aquest ritme de vida fins les pròximes eleccions amb la consciència tranquil.la. I ara, mentre et dono la absolució, demana perdó dels teus pecats burgesos.
Votant: Marx, compadiu-vos de mi que sóc un porc burgés.

Comentaris

Totti Bayer ha dit…
Per mi la penitència més gran seria votar els porcs burgesos de Ciutadans!
Totti Bayer ha dit…
Ei Francesc!

Ara ke m'has posat això de mirar qui t'entra al blog he vist que amb els dos ens entren des de Florida.
Segur ke es la CIA que vigila que no siguem de la Jihad (hem sembla que s'ecriu així,no?)
Frank Bayer ha dit…
SI, si!!! La CIA!!! Potser és l'Iron que viu a Miami i no ens ho ha dit, per cert Jordi, com que ets nou el blog ja aniràs coneixent l'Iron, el mite de la pastanaga verda!!!
txeiks ha dit…
Aquesta confessió era posterior a les eleccions però anterior a la selectivitat... Has vist el text de l'examen de castellà...?
Aquesta gent fot fàstig! Es pensen que estem en una dictadura Stalinista o què? I a més a més, el text de l'Aído tenia una errada sintàctica!
Frank Bayer ha dit…
Txeics!! Ara he vist la notícia!!! Tela,no?? Aquesta és la de "Ponerse tetas" i "Feto vivo pero no humano"! En fi, també ho entenc perquè si volien posar un text d'algun ministre, doncs haurien de buscar la que sabia escriure,no?? No ho sé, estic tant parat amb la notícia que no reacciono de manera pulcre i sense dir insults, per tant, callo...
Sort que l'altra era d'Ana Maria Moix i ha equilibrat el nivell...

Per cert, quan vaig anar a votar per les europees, la dona que estava agafant sobres i paperetes al meu costat em va dir "Jove, ha agafat un sobre buit", vaig contestar, "No pateixi senyora, encara vaig mig tocat però ja sé el que em faig"...
Totti Bayer ha dit…
Doncs no se pas ki és l'Iron, però bueno, que pel nom ja fa por!
Rafel Fàbrega ha dit…
jajajaja que gran, Frank!! i per cert, enhorabona per la recomanació al Món de Rac1!! al blog d'en marc també se'n fa publicitat, d'això..també em fa molta il·lusió veure't dilluns, aviam si la setmana que ve ens tornem a veure.
Anònim ha dit…
Bonissim!
Igrau
Frank Bayer ha dit…
Merci Rafel!!! Fins dilluns!!!

Ignasi, aquest article es va gestar l'últim dia que vàrem anar a l'Store!!

Entrades populars