Proyecto de hombre

Golfo asexuado sin vocación, Santo insumiso a la devoción, Forense con medio a la disección, Intelectual hedonista y maricón. Seductor sin estilo ni erección, Maestro con suspensos sin razón, Amante sin capacidad de cocción, Culé con odio a la afición. Así soy yo, Un proyecto de hombre,
Un maldito cabrón
Sense demanar-vos permís m'he pres la llicència de fer un acte narcisista propi d'una entrevista de Paco Umbral que es fa a si mateix, parlant del seu llibre i del seu entorn literari que pivota entorn a la seva persona, per fer una descripció d'aquell adolescent que es pensava que era un malote perquè bevia una mica de tisana i es feia el torrat per caure bé a una nena estúpida que actualment està casada amb un professor d'història medieval de la Universitat de Girona. Ara em miro i em faig una mica de ràbia, de la mateixa manera que espero mirar-me d'aquí deu anys i gratar-me al pensar la pedanteria que portava a sobre quan en tenia vint-i-cinc. El text és literàriament molt fluix, però si sóc un pèssim lector de poesia per falta de paciència, per conseqüència directa, sóc un poeta desastrós.

Comentaris

Marc Cassany ha dit…
No devia valer la pena la noia aquella...
Això que dius de recordar com erem fa uns anys passa sempre. Jo ara em trobo en Marc Cassany de 16 anys i possiblement m'insultaria.
Joan ha dit…
Com es veu a la foto, cada dia t'hi assembles més... a l'Umbral és clar.
ö
MaArFa ha dit…
Del nostre passat n'aprenem!O no?
Però..........té gràcia l'escrit! Jejeje!
Frank Bayer ha dit…
Marc, no valia la pena, era neboda de socialista...
Chamaleon, no recordava l'insult... molt mal, ha fet molt mal, además, yo vengo a hablar de mi libro!!!
Maria, quina alegria veure't per aquí, aprenem del passat? En teoria si...
Rafel Fàbrega ha dit…
si, Marc, jo també t'insultaria...

Entrades populars