La doble moral d'El País

Porten anys reivindicant la llibertat individual en matèria sexual com a dret natural de la persona, i resulta que ara acusen a Berlusconi de montar festes amb noies de vint anys que segurament no acudeixen amb tanga perquè es vegin obligades, al contrari, probablament es posen l'escanyapets amb tot el gust del món per poder exercicir un paper que en aquest context n'estic convençut que l'han escollit lliurament.
Molt cínic tot plegat, si el que fa la festa és dels meus: un progre defensor de la llibertat dels koalas, no passa res, ara, si és un president de dretes que monopolitza els mitjans de comunicació italians, que actua com un terratinent medieval i rebenta populisme barat, llavors és un acte impúdic que hem de denunciar públicament perquè tenim una moral íntregra. No senyor, Berlusconi és políticament impresentable, ara, amb la seva vida privada pot fer el que vulgui, perquè això no el converteix en millor o pitjor gestor, simplement amb un porc o una estufa enviagrada. Només el poden acusar d'haver utilitzat avions oficials, per cert, un exercici practicat sovint pels governs d'esquerres de la Península que El País enterra sota el silenci dels vestits de Francisco Camps.
En fi, senyors d'El País, no s'hi val fer doble moral i jutjar la gent amb una bara de medir diferent, ja ho sé que el prestigi de ser el diari llegit pels intel.lectuals us pot fer pujar el prestigi al cap i fer-vos sentir legitimats per qualsevol maniobra per desprestigiar el rival, però no us equivoqueu, hi ha persones que veuen la doble moral del que predica llibertat sexual i després no l'aplica amb aquells governants de dretes que s'emporten models al llit. Fa ràbia, però és així: dos pedretes, a mossegar la llengua i a dormir.

Comentaris

Entrades populars