Hat-Trick Espanyol a Segona!

Recuperant un de les promeses que en Marc Cassany va fer per poder arrebatar la Generalitat els corruptes socialistes d'extrema verda, m'agradaria fer un parell de comentaris sobre el programa de Televisió de Catalunya (recordem, pagada amb els diners de tothom) titulat com a Hat-Trick Espanyol.
Primer de tot, deixeu-me que em negui a pagar un programa que basa el seu contingut a fuetejar-se per les constants injustícies arbritals que rep un equip que l'han fotut al carrer de la Copa a les primeres de canvi, estar a un pas del descens, i que segurament, si no fos perquè no van ensenyar la segona groga de l'Albelda a Mestalla, en Zigic no hagués marcat, en Nakamura s'hagués enterat que el Celtic no va de blau, sinó que s'ha canviat d'equip i hagués marcat el gol de la victòria, l'Espanyol hauria guanyat un partit que van jugar com onze rates, tancats a darrera esperant que la defensa del València fallés una passada entre línies. Tot això sumat a totes les injustícies que denuncien setmana darrera setmana, l'Espanyol estaria ara mateix lluitant per disputar la Intertoto aquest estiu i anar de vacances a Azerbayán. Doncs, resulta que el programa es dedica a treure vídeos de la temporada passada per comparar-ho amb decisions arbitrals que suposadament pateixen aquest any: ho trobo rastero i de falta d'autoestima. Si us plau, ja comença a ser hora que us pregunteu perquè no teniu a cap jugador que faci més de tocs seguits i després parlem dels àrbitres.
En segon lloc, necessito queixar-me de la falta de crítica d'aquest programa davant els errors del seu equip. No ho sé, si porten setze punts a la Lliga potser comença a ser hora de pensar que any rera any fan les coses malament, i no n'hi prou amb fer un bon partit al Camp Nou, on tot s'ha de dir, el penal de Xavi no ho era, per tant, a efectes reals, portarien disset punts i el futur seria igual de negre. Critiqueu una mica aquest president amb nom d'escopinya i després començareu a ser seriosos.
Espero, que el programa l'any que ve es segueixi fent però amb l'Espanyol a segona divisió, on m'agradaria que hi fossin per una qüestió de rivalitat metropolitana. Fins ara, el seguiré tenint posat mentre preparo el sopar del diumenge per consolar-me i pensar que hi ha premsa més rastera que la culé. L'any que ve, el hat-trick Espanyol a pou de segona!

Comentaris

Rafel Fàbrega ha dit…
Recordo que l'any passat vas escriure un post cagan-te en l'Espanyol en aquella època en què tots pensàvem que baixaria a segona i estrenaria el nou estadi contra el Girona, amb una clara derrota local. Llàstima que no va poder ser així...aviam si aquest any tenim més sort
Frank Bayer ha dit…
L'any passat el vaig fer quan em pensava que baixarien, aquest any anava de més bon rotllo, però aquest problema m'encen, em pot... com tu els teus amics dels que parles al blog!!!
Iron ha dit…
jeje doncs si la homofobia es comparable amb la pericofobia em sembla que em començaran a caure be els pericos i tot, encara que només sigui per una patètica lògica de falàcies ad hominem...
Frank Bayer ha dit…
Iron, la homofobia és condemnable per lògica pura, la pericofòbia és justícia... és broma... però és que em cauen tant malament que no els puc aguantar... em sap greu... sóc humà...
Iron ha dit…
Es que no hauries de caure en el parany del 33, que posen el hat trick español de teloners abans del hat trick barça que es el que tothom espera, si el hat trick español anés després ningú ho veuria. Per tant el proper diumenge fins que no comenci el hat trick Barça dedica't a rentar el plats del sopar o a fer-li moxaines a la dona, dormiràs millor i el dilluns t'aixecaràs de més bon humor.
Kasal ha dit…
L'Espanyol és una rèmora històrica que existeix només per consolar a quatre pobrets que els agrada el futbol i són amants de les causes perdudes. El que jo espero és que arribi el dia que no quedi cap empresari gamarús podrit de calers que els sacrifiqui per mantenir aquest equipet penós. Seria millor que en Dani i els altres empresaris carregats de calers abandonessin aquest equip i donessin tots els diners a la fundació d'en Sala i Martín, que segur que en treuria més profit.
Respecte al hat trick espanyol, que reconec que no he vist mai, és un dels altres problemes de TV3. S'ha de fer un programa per l'espanyol o hi ha gent que es queixa. Paritat, fins i tot en el futbol. Ja m'agradarà veure si l'any que ve, amb els periquitos a segona que fan. Fan un hat trick segona i parlen del nàstic, del Girona i de l'espanyol? o Fan quatre hat tricks, un per cada equip català, tant de primera com de segona?
Com bé diu el nostre amic i mestre MAnel Montoliu, el periquito és una au que mai vola gaire alt. Aprofitem el seu vol baix per fotre-li cossa i a pendre pel sac.
Visca el Barça! i Salut!
Marc Cassany ha dit…
Ei! Però si hi surto jo!

Entrades populars