Sud enllà fugint d'una hèrnia

El dia que he deixat de ser gironí, que m'he exiliat fugint del preu al metre quadrat sud enllà, a la frontera legítima per fer deu passes i entrar al territori de la meva ciutat i dir que encara que no pugui votar l'Anna Pagans, presumir d'un riu pudent, i treure pit gràcies un xovinisme benevolent amb un mateix, també tinc dret a celebrar les Fires com si encara fossin del tot meves, he quedat bastant parat amb un parell de reaccions de diaris esportius arran de la lumbalgia que ha obligat a ingressar a Guardiola: demanaven que la gent li enviés un missatge d'ànim. A veure, arriba un moment que ja fotem riure i ridiculitzem el fet d'estar malalt. En Guardiola té una hèrnia, o sigui, no té res. No ha tingut un atac de cor al mode cruyffià o ha estampat el seu cotxe a l'estil Ana Torroja, o sigui, queda bastant ridícul que donem tanta importància al fet que una persona tingui una hèrnia, animant a la gent a donar missatges d'ànim, més que res perquè acabem convertint la seva vida privada en un espectacle i donem rellevància a un fet que a part de la molèstia d'estar un hospital, no arriba més enllà. Què demostra això? Que la societat és tova, poca cosa, i que darrera l'escorça brillant d'aquell maquillatge comprat a una botiga elitista, s'hi acumula un munt de matèria podrida condemnada a la buidor. En fi, m'he quedat tant fotut amb tot plegat que he començat el dia sud enllà fugint d'una hèrnia discal que ens ha deixat les misèries enlaire.

Comentaris

Anònim ha dit…
D’aquí quatre dies ja el tenim recuperat, entre l’intervenció i una mica de NSAIDs o qualsevol altra droga q tant bon resultat li donen als futbolistes en la recuperació de lesions, total en Pep ja te experiencia en això de les miracle drugs...
Frank Bayer ha dit…
Et salva la referència final a U2, però condemno plenament el que dius sobre Guardiola, més que res perquè és una mostra que mai tenim en compte la pressumpció d'innocència...Una abraçada!!

Entrades populars