Independència: capítol irracional

La hiena és una animal amb tocs socialistes, no proposa, no fa, i s'alimenta de la merda que van deixant els altres per poder argumentar el seu saber fer, demostrant una clara incapacitat de pensar per si mateix. La posició socialista (del PP no parlo perquè per lo menys tenen la virtut de la sinceritat) respecte la independència catalana té el mateix regust que un ou podrit, passat, anacrònic i a sobre hipòcrita, perquè des de fora volen donar la imatge de progessisme i de respectar cadascú segons el que vol ser, però alhora, i deixeu-me utilitzar l'expressió, sóc un exemplar clar de la caverna espanyola mirat per la part de darrera.
D'una banda, legalitzen la possible multiplicitat de les teves identitats sexuals (fins a cert punt, lloable), d'altra, legalitzen la possibilitat de decidir a una nena de setze anys sobre el futur del seu fill (des de tots els punts, condemnable), però no són lo suficientment demòcrates, torno a repetir la paraula, democràtes, per poder seguir aquell principi de Lenin que parlava de l'autodeterminació dels pobles. Per què parlo de Lenin? Home, si aquí rebem a segons quins mandataris i no passa res, doncs ens posem tots a citar qui ens passa per la folra i manilles a l'hora de defensar els nostres arguments.
Finalment, sabeu per que no vull ser espanyol? Doncs perquè no vull formar part d'una democràcia inmadura i infantil que no dóna la possibilitat al poble, de poder ser el que vol ser. S'inflen la boca a l'hora de parlar de drets individuals, però quan aquests drets no els enlluernen la seva progressia buida i caduca, llavors passen de ser drets a reivindicacions extremistes i sense sentit. Caminem junts cap a la independència!!
PD: Ja té collons que el nostre president, Sr. Cabòries, parli dels independentistes com extremistes... no ha entés res d'aquest país. Sobretot, tenint en compte que té una part d'extremistes dins el seu govern. Déu n'hi do.

Comentaris

aniol ha dit…
A mi em sembla prou significatiu que els més catalanistes del PSC i del PSUC ("PSUC viu"?) ja han anat abandonat les files dels respectius partits, actualment. Això ja ens hauria de servir prou per veure com han acabat ideològicament aquesta mena de partits.
Kasal ha dit…
Els arguments per demanar deixar de formar part del que anomenem Espanya són tants, tan clars i tan sòlids, que potser aquí és on rau el problema. Hi ha arguments com els que tu proposes, però també econòmics, legasl, ideològics, etc.
A veure si un dia ens organitzem una mica, fem la llista complerta i els hi diem: "Nois, per tot això que tenim aquí anotat, marxem. Que us vagi bé. Salut i república!"
Jo crec que això arribarà aviat, molt més aviat del que es pensen i del que ens pensem.
Frank Bayer ha dit…
M'agrada això, el xup-xup, el pam-pam, aquesta sensació que anem cap on hem d'anar...
Iron ha dit…
La defensa dels drets individuals envers el no reconeixement del dret a la sobirania del poble català seria una incoherència si estiguessim en una verdadera democràcia. Però com em sembla que ja et vaig dir una vegada ara mateix no és democràcia el que tenim, és demagògia. No es tracta de governar amb seny sinó de vendre la moto als electors i que et tornin a votar. Les lleis que suposen un avenç social (excepte la de l'avortament que és un clar retrocés) comporten popularitat; però un reconeixement a l'autodeterminació de Catalunya seria aclamat i aplaudit pels electors? Evidentment que no! Si hi ha alguna cosa que habita l'inconscient comú de tots els espanyols és un anticatalanisme latent. El partit (psoe o pp) que s'atreveixi a negociar la nostra sortida de l'estat espanyol ja no tornarà a governar mai més en sa vida.
En tot cas, quan fotem el camp jo crec que serà més propici el PP que no pas el PSOE als nostres desitjos. Perquè? Perquè així deixarà al PSOE sense el seu graner de vots, és a dir, aquest munt de zombies catalans d'encefalograma plà que sempre voten socialista. El problema serà que en farem de tots aquests zombies un cop siguem independents, jo proposo una Endlösung...
En fi, a mi també m'agrada el xup-xup, el pam-pam i fins i tot el xof-xof que el follet tortuga insistia a proposar a la bulma XDD
Marcel Montes ha dit…
jajajajaja Impressionant! He rigut molt a la vegada que és cert! Salut!
//*//
Frank Bayer ha dit…
Iron, ens veuerem el dia que el cadàver calavèric de Francesc Macià declari l'independència a la Plaça Sant Jaume!!! La teva cita al follet tortuga m'ha emocionat!! Recordes com va guanyar en Yamsha a l'home invisible??

Marcel, m'ha fet molta il.lusió veure't per aquestes terres pastanaguils!!! Benvingut!!!
Iron ha dit…
XDDD si... em sembla que el judici final i la resurrecció dels morts coincidiran amb el dia de l'indepenència. En fi...
I tant q me'n recordo com li van fer sortir sang del nas a dojo al pobre follet tortuga per tenyir a l'home invisible jajjajajaj allí al palau de la seva germana, recordo també la sala del mateix palau que eren dos monstres de pedra sentats al water i ells lluitaven sobre les llengües, i la trobada amb el seu avi, uffff q m'enrollooooooo
Bon cap de setmana crack!!!

Entrades populars